icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents
Nieuws 03/04/2024

“Als Business Manager combineer ik al het leuke van mensenwerk en sales”

Inge Wiertz Business Manager HR Talents Verzuimmanagement

Inge Wiertz begon haar carrière in de uitzendwereld met de ambitie om accountmanager te worden. Na een aantal jaren werving en selectie behaalde ze dat doel. Weer een aantal jaren later kwam ze terecht bij een Arbodienst waar ze werkte als verzuimconsultant en alles leerde over onder andere de Wet Poortwachter. Al haar ervaring in die drie vakgebieden; mensen bemiddelen, sales en Arbodiensten, gaat Inge vanaf 1 april combineren in haar nieuwe functie als Business Manager binnen het expertisegebied Verzuimmanagement bij HR Talents.

Terug naar de advieskant, mét het menselijke aspect

In al haar functies heeft Inge met veel plezier gewerkt. Maar tijdens haar laatste baan als verzuimconsultant begon toch de sales weer te kriebelen. “Ik had er zin in om weer op een andere manier naar klanten te kijken. Dat stukje adviseren, kijken naar oplossingen, zonder dat je zelf volledig in de operatie getrokken wordt, dat miste ik. Ik wilde graag weer meer de saleskant op, zonder dat menselijke aspect te verliezen.” Een oud-collega uit de uitzendbranche wees Inge op de vacature van Business Manager bij het domein HR Talents van House of Talents. “Hierin komt alles samen,” geeft Inge aan. “Natuurlijk is er de saleskant; ik ben verantwoordelijk voor de business en het genereren van opdrachten. Daarnaast ben ik bezig met ontwikkeling van de business én van de experts. Gaat alles goed, heb je inhoudelijke hulp of begeleiding nodig, wanneer loopt je opdracht af, moeten we al op zoek naar wat nieuws? Ik kijk naar de behoefte van de opdrachtgever op dat moment, maar ook naar het persoonlijke aspect. Door met elkaar in contact te blijven middels vaste contactmomenten, zowel telefonisch alsook via persoonlijke afspraken op locatie of bij ons op kantoor blijf je met elkaar in verbinding en dus op de hoogte van de behoeftes die er zijn. Deze functie is echt een combinatie van alles wat ik leuk vind.”

“Het schakelen tussen al die aspecten lijkt me het leukst”

De dynamiek binnen haar rol is iets waar Inge erg naar uitkijkt. “Het schakelen tussen al die aspecten van het werk en de diversiteit, ik denk dat ik dat het leukste vind.” Inge heeft de organisatie en haar collega’s veel te brengen. ‘’Ik ben betrouwbaar, kan meedenken en snel schakelen. Dit is erg waardevol tijdens het sparren met collega’s, maar ook wanneer de opdrachtgevers of experts advies willen. Ik heb een flinke dosis energie die ik graag inzet in het hier en nu, maar ben ook toekomstgericht. Daarnaast heb ik ervaring en een groot zakelijk netwerk waar we misschien nieuwe ingangen kunnen creëren. Natuurlijk heb ik ook kennis van verzuim, omdat ik zelf in de materie heb gezeten. Het is fijn dat ik weet waar mensen mee bezig zijn en hoe het werkt. Ik denk dat dat grote toegevoegde waarde heeft.”

Overzicht nieuws

Benieuwd wat de experts van HR Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!