icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents

Nieuwe collega Maryse Schut combineert haar expertises voor HR Talents

Maryse Schut Verzuimmanagement Expert HR Talents

In januari 2024 is Maryse Schut gestart als Verzuim Expert bij HR Talents. Maryse heeft uitgebreide HR-ervaring, maar ook coach-ervaring. In haar nieuwe rol bij HR Talents kan ze die twee expertises combineren

Expertise

Experts op het gebied van verzuim

Een dynamisch huis met ervaren en enthousiaste verzuimexperts.

Over deze expertise

Maryse Schut werkte zich op van HR-medewerker tot HR-adviseur, totdat ze in 2019 voor zichzelf begon als transformatiecoach en hypnotherapeut. “Ik heb mooie dingen gedaan, het was heel erg leuk, maar ik miste wel de reuring van het bedrijfsleven. Ik was voor mijn gevoel veel in mijn eentje op een kamertje bezig. Na een aantal jaar was ik daarom toe aan een volgende stap.” Maryse ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en kwam via via bij de expertise Verzuimmanagement van HR Talents terecht.

“Lekker zelfstandig blijven, maar met back-up”

De Midlance constructie sprak Maryse direct erg aan. “Ik krijg het al benauwd bij het idee van secundaire arbeidsvoorwaarden, 20 verlofdagen, enzovoort, dus ik wilde heel graag zelfstandig blijven. Midlancen biedt hierin voor mij de ideale combinatie. Ik blijf zelfstandig en kan mijn eigen agenda bepalen, maar tegelijkertijd word ik administratief ondersteund en geholpen bij het vinden van nieuwe opdrachten.”

Veel afwisseling

Maryse kijkt ernaar uit om voor verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. “Ik hou van tijdelijke opdrachten. Het is heel leuk dat ik zo een kijkje in de keuken mag nemen bij verschillende bedrijven en Arbodiensten.” Voor haar eerste interim opdracht is Maryse begonnen als Verzuim Expert bij Arbo Vooruit. “Dat is voor mij nu een heel fijne opdracht. Ik kan er zo goed inkomen en de theorie en de stappenplannen weer even opfrissen. In de toekomst hoop ik ook weer meer de diepte in te gaan. Niet alleen in de operatie, maar ook echte gesprekken voeren over waar het verzuim vandaan komt en wat we daaraan gaan doen.”

Mensen in beweging brengen

Vanuit haar HR-achtergrond heeft Maryse ervaring met verzuim, maar ze heeft ook veel ervaring in het voeren van gesprekken en de coaching daarop. “Ik denk dat dat wel een unieke toevoeging is voor werkgevers. Ik kan gesprekken aangaan met medewerkers en mensen in beweging krijgen. Ze aan het denken zetten en anders naar dingen laten kijken.” Maryse heeft enorme zin in haar nieuwe uitdaging. “Ik kijk ernaar uit om contact met collega’s te hebben en veel te leren bij verschillende organisaties!”

Overzicht nieuws
Expertise

Experts op het gebied van verzuim

Een dynamisch huis met ervaren en enthousiaste verzuimexperts.

Over deze expertise
Maryse Schut
Maryse Schut /
Verzuimexpert

Benieuwd wat de experts van HR Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!