icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents

Dé dienstverlener op het gebied van HR en Verzuim-management

verzuim

HR Talents is een dynamisch huis vol positieve, eigenzinnige HR- en Verzuimexperts. Interim experts waarvan men vaak niet doorheeft dat we externen zijn, omdat we binnen no-time met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en hoge betrokkenheid aansluiten bij de organisatie waar we tijdelijk werken. En toch heeft de opdrachtgever het ook vaak wél door: we werken doel- en projectmatig, komen snel tot de kern, benoemen en pakken door tot resultaat.

Vlot in de omgang, focus op resultaat

Eerst relatie, dan inhoud. We zijn professioneel met een bepaalde luchtigheid. En we leggen de lat hoog. In onze omgang staan gelijkwaardigheid, openheid, vertrouwen en humor centraal.

HR Talents

Al jaren succesvol

De ondernemende manier van werken is kenmerkend voor HR Talents. Daar zijn de experts op geselecteerd. Dat geldt ook voor hun communicatieve vaardigheden. Onze HR-experts doen vooral datgene waar ze blij van worden en dus waar ze goed in zijn.

HR Talents

Onderdeel van House of Talents

House Of Talents is het (t)huis van 1000 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle domeinen
Ondanks dat onze midlance-constructie al jaren bestaat, is het een contractsvorm van de toekomst en modern werkgeverschap.
Annemarie Breetveld / Business Manager

Benieuwd wat de experts van HR Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!