icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents
Expertise

Experts op het gebied van verzuim

Verzuim management

Maak kennis met onze Verzuimexperts

Onze Verzuim-experts hebben écht verstand van zaken. We zijn direct inzetbaar en hebben alle benodigde kennis in huis. Van verzuimbegeleiding van de werknemer, advies en coaching van leidinggevenden tot het verbeteren van verzuimprocessen en het begeleiden van veranderingen. Door goed te luisteren, te observeren en te analyseren zijn wij in staat om verzuimvraagstukken te benoemen en met de opdrachtgever tot een oplossing te komen.

Voorkom dat verzuim onnodige kosten veroorzaakt

Verzuimbegeleiding speelt een belangrijke rol om hoge kosten te voorkomen en te voldoen aan de wettelijk eisen vanuit de Wet verbetering poortwachter. Daarnaast levert het een bijdrage aan duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers.

Onze dienstverlening is inzetbaar in verschillende vormen.

Verzuimmanagement en begeleiding van werkgevers met het eigen regie model

Onze experts zorgen ervoor dat werkgevers voldoen aan wettelijke verplichtingen vanuit de WVP. Zij coachen leidinggevenden en managers hoe zelf invloed te hebben op hun verzuimpercentage.

Verzuimbegeleiding binnen arbodiensten (in- en extern)

Onze experts behandelen een caseload en geven gevraagd en ongevraagd adviezen aan betrokkenen binnen dit proces.

Verzuim voorkomen en beperken voor verzekeraars

Onze experts zetten zich in om de verzuimduur te beperken, de re-integratie te bevorderen en instroom in de WGA te voorkomen.

Advies/coaching

Onze experts zijn zeer bedreven in het begeleiden en coachen van organisaties bij stagnerende, oftewel hoofdpijn-, dossiers. Zij leren en coachen leidinggevenden hoe om te gaan met verzuim en verzuimende medewerkers.

Onze verzuimexperts

Bij ons werken enthousiaste experts die tot het uiterste gaan. Zij hebben een lange staat van dienst bij diverse organisaties op het gebied van Verzuim, Ziektewet, WIA en schadebeheer.

Bekijk alle experts
Fani
Fani Olsthoorn /
Verzuimexpert
Henriette v Tuil
Henriëtte van Tuil /
Verzuimexpert
adinda nahari
Adinda Nahari /
Verzuimexpert
Irini
Irini Dimitriadou /
Verzuimexpert
Lidewij van Lith-Davids
Lidewij van Lith-Davids /
Verzuimexpert
Koen Mickers
Koen Mickers /
Verzuimexpert
Jaimy Vlasblom
Jaimy Vlasblom /
Verzuimexpert
Desiree Horning
Desiree Horning /
Verzuimexpert

Werken bij HR Talents

Onze verzuimexperts kiezen voor ons, omdat ze bij ons de mogelijkheid krijgen om bij diverse organisaties binnen te kijken. Hiervoor ontvangen zij een passende beloning die hun expertise verdient. Bij ons vinden ze de ruimte om zich verder te ontwikkelen en te professionaliseren.

Bekijk onze vacatures
Sylvia Coppens
Er is veel onwetendheid op het gebied van verzuim én de bijkomende kosten. Op dit vlak ligt er bij mij -als verzuimspecialist- een belangrijke taak.
Leonie / Verzuimexpert
HR Talents

Grip krijgen op verzuim? Maak kennis met een van onze ervaren verzuim-experts!

Neem contact op met Desiree van Houten