icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents
Expertise

Experts op het gebied van HR

HR Talents

Maak kennis met onze HR Experts

Onze HR Experts zijn energieke experts die HR-afdelingen tijdelijk versterken in diverse rollen. Van HR businesspartner tot HR Manager of Projectleider. We zijn breed inzetbaar: van het geven van allround advies, naar managen van reorganisaties tot het verbeteren en vernieuwen van HR-processen en -systemen. HR experts weten de “kleur” van een organisatie aan te nemen en tegelijkertijd het verschil te maken door hun authenticiteit.

Onze expertise

We geloven eerst in relatie en dan in expertise. Dat we een HR gespecialiseerde dienstverlener zijn met focus op HR interim en HR optimalisatie, en dus verstand hebben van HR, daar mag je vanuit gaan. Veel belangrijker voor ons, is om ons vast te bijten in jouw organisatie. Wat jullie doen, wie dat doen, wat de belangrijkste ontwikkelingen, historie en context zijn. En vooral: wat de opdracht is. Om snel up and running te zijn is contact leggen, vragen stellen, snelle analyses maken en vanaf het eerste uur meedoen onze belangrijkste kracht.

Onze experts hebben een typisch DNA om dit te kunnen. Wij werken met eigen experts en hebben daar een scherpe neus voor. We kijken daarnaast naar wie iemand is en waar diegene heel goed in is en waar die energie van krijgt. Zolang onze opdrachtgevers zeggen: “Doe mij een HR-expert”, weten wij dat we met de goede dingen bezig zijn.

Diverse rollen

Van tijdelijk HR adviseur, HR business partner, van junior tot senior, tot naar HR projectleider of HR programmamanager. Allround of meer gespecialiseerd op HR-systemen, leiderschap of duurzame inzetbaarheid. Wat de vraag ook is: wij kunnen helpen.

In veel sectoren thuis

We werken altijd voor een bepaalde periode intern, bij toonaangevende (voornamelijk profit) organisaties in een verscheidenheid aan branches. Van scale-up tot multinational en alles ertussen in.

Menselijk zakendoen

We zijn commercieel, anders bestaat er geen HR Talents, maar onze basishouding is interesse. En duidelijkheid. Van ons dus geen commercieel gedoe, geen hiërarchische lagen en geen cowboypraktijken. Wel overleg, snelheid en duidelijkheid.

Onze HR Experts

We staan naast onze klant en gaan samen voor resultaat. In onze omgang staan gelijkwaardigheid, openheid en vertrouwen centraal. De kleur van de organisatie aannemen én vanuit authenticiteit het verschil maken. Maak kennis met onze experts

Bekijk alle experts
Michelle Plasschaert
Michelle Plasschaert /
HR Expert
Ingrid Roosenboom
Ingrid Rossenboom /
HR Expert
HR
Barbara Schram /
HR Expert
Nathalie van den Eshof
Nathalie van den Eshof /
HR Expert
Profiel HR
Adiam Desale /
HR Expert
Giraffe HR
Francine Beusmans /
HR Expert
Philine van Heek
Philine van Heek /
HR expert
HR
Chantal Eberson /
HR expert

Werken bij HR Talents

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze HR Experts? Wij kijken verder dan alleen naar jouw ervaring en kennis. Wat drijft jou, wat vind je leuk om te doen, waar word je gelukkig van (ook buiten werk)? We weten nooit wat voor opdracht er zal zijn wanneer jij beschikbaar komt voor de volgende, maar we zijn altijd in overleg over wat bij jou past.

Bekijk onze vacatures
Giraffe HR

Benieuwd wat de experts van HR Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!