icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents
Nieuws 07/02/2024

Nieuwe collega Funda Kula vol enthousiasme aan de slag bij HR Talents

Funda Kula HR Talents

In december 2023 is Funda Kula gestart als Verzuim Expert bij HR Talents. Funda is al vol enthousiasme aan de slag en kijkt er naar uit om haar talenten in te kunnen zetten voor verschillende organisaties.

Voordat Funda bij HR Talents kwam, werkte ze ruim vijftien jaar als verzuimcoördinator/casemanager bij een grote facilitaire organisatie. Het was een hele stap om de overstap te maken naar Midlancen, maar de tijd was rijp. “Ik was echt toe aan iets nieuws en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde graag nieuwe mensen leren kennen en werken in een ander bedrijf.”

De ideale middenweg

Funda twijfelde of zzp-en wat voor haar zou zijn, maar dat leek haar wel een heel grote stap. Op internet kwam ze HR Talents tegen. “Als Midlancer werk je in een constructie die tussen zzp-en en loondienst inligt en je bent in opdracht bij allerlei verschillende organisaties. Ik heb bij het kerstdiner al collega’s leren kennen en daar hoorde ik direct allemaal goede verhalen. Je krijgt de ruimte om een opleiding te volgen, je kunt ervaringen uitwisselen met collega’s en je wordt erg vrijgelaten.” Funda vond de overstap spannend, maar haar ervaring tot nu toe is alleen maar positief. “Ik denk echt dat ik hier goed aan heb gedaan. Ook om mezelf te blijven ontwikkelen.”

Goede start

Funda kwam per 1 december 2023 in dienst en kon op 6 december al direct starten met haar eerste interim opdracht: bij het Prinses Maxima Centrum. Dat bevalt haar meer dan goed. “Het is heel divers en erg leuk. Als casemanager begeleid ik verzuim vanaf dag één tot ruwweg twee jaar. Het Prinses Maxima Centrum is echt een indrukwekkende organisatie en helemaal nieuw voor mij, maar de systemen kende ik al, dus dat maakt het wel makkelijker. Ik krijg echt weer de energie terug. Ik vind het leuk om te leren hoe het bij andere bedrijven gaat en wat ik daar aan kan toevoegen.”

Systemen leren kennen

Funda’s sterkste punt is dat ze zich snel kan aanpassen. “Ik kan me makkelijk in een team plaatsen. Ik hoor ook vaak dat ik toegankelijk ben, dat mensen zich veilig bij me voelen en hun verhaal bij me kwijt kunnen.” Verder hoopt Funda vooral haar vijftien jaar ervaring in te kunnen zetten om andere bedrijven te helpen. “Ik hoop op opdrachten te komen waar ik minimaal zes maanden tot een jaar kan blijven. Daar voel ik me fijn bij. Je moet toch altijd even wennen aan de systemen, een nieuwe CAO, enzovoorts. Maar al die nieuwe ervaringen maken het ook juist leuk.”

Overzicht nieuws
Funda Kula
Funda Kula /
Verzuimexpert

Benieuwd wat de experts van HR Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!