icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents

De kracht van verbinden en verbonden blijven

blog

Er komen vaak nieuwe experts bij de club, maar uiteraard gaan er ook experts bij ons weg. Toen ik net begon in deze rol, vond ik het vréselijk als iemand vertrok. Angstreactie eerste klas. Neej! De cultuur loopt weg! Iedereen loopt weg! Een reactie die voortkwam uit de drijfveer 'de boel met elkaar in verbinding houden'. En de trots op wie onze experts zijn.

Expertise

Experts op het gebied van HR

Een dynamisch huis vol positieve, eigenzinnige HR Experts

Over deze expertise

Intussen is die reactie weg. Gelukkig maar, want goed voor je bloeddruk is het niet. Ik zie onze organisatie intussen als een station. Iedereen bij ons zit met diens eigen situatie, thuis, ambities, wensen en omstandigheden in de trein, komt op het station en stapt uit. De een blijft er lang - terecht, het is ook wel echt een heel leuk station, de ander blijft minder lang dan gehoopt.

En dat is oké. Bij iedereen is het oké. Omdat we meegenomen worden in het proces, het altijd kunnen begrijpen. Eerst relatie, dan inhoud; geen loze kreet, maar waar we voor staan en wat zich uit in hoe we ons werk doen. Oud-collega's worden opdrachtgevers, opdrachtgevers worden collega's, soms worden oud-collega's weer welkom-terug-collega's. ‘De boel met elkaar in verbinding houden' is niet beperkt tot onze eigen medewerkers, maar slaat op het hele netwerk van mensen rond expert heen. 

Overzicht blogs
Expertise

Experts op het gebied van HR

Een dynamisch huis vol positieve, eigenzinnige HR Experts

Over deze expertise

Benieuwd wat de experts van HR Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!