icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 02/03/2021

"L&D Talents is een bolwerk van onderwijskundige kennis"

Danique

Maak kennis met Danique Jansen: onze nieuwe stagiaire Learning & Development. Danique is bezig met haar afstudeeronderzoek en stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
“Na de academische PABO, waarna ik voor korte tijd ook voor de klas heb gestaan, besloot ik te starten met de master ‘Learning & Development in Organisations’. Ik zie deze master als “het harde sausje” over mijn onderwijsachtergrond. Het is interessante materie: aan de hand van probleem gestuurd onderwijs leer ik veel over het L&D vakgebied.”

“Op dit moment ben ik bij L&D Talents bezig met mijn afstudeeronderzoek. Mijn opdracht? Ik onderzoek wat de invloed van de werkomgeving is op de effectiviteit van online leerinterventies. Een heel actueel onderwerp, zeker in deze online tijd.”

Hoe zien de komende maanden eruit?
“Op dit moment ben ik in de oriënterende fase. De komende tijd staat in het teken van interviewen van verschillende doelgroepen, analyseren en het in gesprek gaan met vakgenoten. Daarnaast ben ik onder andere aangesloten bij de themagroep Immersive Learning (red: de experts van L&D Talents gaan met relevante L&D onderwerpen aan de slag). Het is leuk om omringd te zijn met L&D Experts met dezelfde achtergrond en interesses. L&D Talents is wat dat betreft natuurlijk een bolwerk van onderwijskundige kennis.”

Hoe ben je bij L&D Talents terecht gekomen?
“Ik kende L&D Talents al – via L&D expert Mirthe Verkooijen-  en zag de vacature voorbij komen op LinkedIn. Vervolgens heb ik via de website gesolliciteerd en zo is het balletje gaan rollen. Gisteren ben ik trouwens voor het eerst naar kantoor geweest en het was leuk om wat mensen live te zien. Hoewel de sfeer en gezelligheid van het bedrijf zelfs via Teams overkomt.”

Waarom heb je passie voor leren en ontwikkelen?
“Ik vind het mooi dat leren eigenlijk nooit stopt, je kan je hele leven lang leren! Het spreekt me aan dat ik daaraan een bijdrage kan leveren.”

Wat hoop je te bereiken?
“Natuurlijk hoop ik aan het einde van mijn afstudeerstage advies te geven. Een onderbouwing over de belangrijke bijdrage van de werkomgeving en hoe die is veranderd in deze tijd dat vele mensen thuis moeten werken. Ik ben benieuwd naar het effect van het missen van de dynamiek en de interactie op de werkvloer. Gaat dit ten koste van de kwaliteit van het leerproces of heeft het ook positieve effecten? Tegen die tijd zal ik een blog schrijven over mijn bevindingen.”

Overzicht nieuws

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!