icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 15/02/2021

"Tijdens mijn studie raakte ik betoverd door organisatieleren"

Rick Verbunt TriamFloat

Maak kennis met Rick Verbunt: onze nieuwe collega van L&D Talents. In dit interview stelt hij zich aan ons voor. Welkom Rick!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Rick Verbunt en ik start binnenkort als L&D expert bij L&D Talents. Vorig jaar behaalde ik mijn master Opleidings- en Onderwijswetenschappen aan de universiteit Antwerpen, dat ik combineerde met mijn baan als medewerker Leren en Ontwikkelen. Daarvoor stond ik voor de klas (lichamelijke opvoeding) en was ik instructeur.

Waarom heb je passie voor jouw vak? 
Van jongs af aan vond ik het leuk les te geven. Als puber gaf ik training binnen de lokale handbalvereniging en later werkte ik dus ook als docent en instructeur. De aandacht verschoof daarbij voor mij steeds meer van het sporten naar de vraag ‘hoe leren mensen nou eigenlijk’? Tijdens mijn studie raakte ik dan ook betoverd door werkplek-, team-, netwerk- en organisatieleren.

Waarom heb je gekozen voor L&D Talents? 
L&D Talents kwam bij mij voor het eerst op het netvlies tijdens het eerste jaar van mijn master, ik woonde toen echter nog in Brabant, maar de plannen waren er al om naar Utrecht te verhuizen. Voor mij stond 1 ding vast; zodra we verhuisd zijn, ga ik bij L&D Talents solliciteren! Alles wat ik over L&D Talents hoorde en las sprak mij ontzettend aan.

Vertel iets verrassends over jezelf.
Mijn grootste passie is parachutespringen. Als het maar even kan spring ik graag uit een vliegtuig en anders ben ik in de windtunnel te vinden. 

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk heel erg uit naar de samenwerking met mijn collega’s, ik vind het heerlijk om met mensen te praten die dezelfde passie voor leren en ontwikkelen hebben als ik. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar wat voor opdrachten ik tegen ga komen.

Overzicht nieuws

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!