icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Expertise

Onderwijskundige projectleiding

TriamFloat

Onderwijskundige ontwerp- en ontwikkelprogramma's

Om onze opdrachtgever zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vraagstuk dat er ligt, richten wij ons werk zo effectief en efficiënt mogelijk in. In de projecten die wij ontwikkelen en uitvoeren stemmen wij daarom onze projectmanagementmethodiek af op het vraagstuk en de organisatie van de opdrachtgever. Onze aanpak kan gebaseerd zijn op de ADDIE-methodiek, op agile methodieken zoals design thinking, scrum en kanban of een mix daarvan. Agile werken, bijvoorbeeld met scrum, heeft als voordeel dat we snel werkbare deelproducten opleveren waarmee de organisatie aan de slag kan. Zo behalen we snel resultaat en kunnen we snel evalueren en verbeteren.

Voor elke methodiek hebben we handige tools, tips en best practices om samen met onze opdrachtgever elk project tot een succes te maken. Ongeacht de methodiek staan ontzorgen van de opdrachtgever, co-creatie en contact met stakeholders, zichtbaarheid van het project en de opgeleverde resultaten in ons projectmanagement, altijd centraal.

Wil je meer weten over deze projectmanagementmethodieken? Download hier onze whitepapers:
•    Stroomschema ‘Hoe kies je de juiste methodiek?’
•    Whitepaper scrum
•    Agile werken voor L&D

Onze expertise

TriamFloat

Benieuwd wat onze experts voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!

Neem contact op met Tim Wassen