icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Expertise

Onderwijs

TriamFloat onderwijs

Onze dienstverlening is afgestemd op de praktijk van het Onderwijs

Wij schrijven onderwijsbeleid voor en met onderwijsinstellingen en dragen op die manier bij aan het professionaliseren van docententeams. Voor het MBO, HBO en WO adviseren we over curriculumontwikkeling en (her)ontwerpen wij curricula met aansluiting op de werkpraktijk waarbij we voldoen aan alle wettelijke eisen. Ook adviseren we over toetsing en examinering, zodat de juiste zaken op de juiste manier worden getoetst. We zijn op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op dit gebied én zijn hands-on ingesteld, zodat we je ook kunnen helpen met het ontwerpen en ontwikkelen van de juiste toets en exameninstrumenten. Ook adviseren we op het gebied van kwaliteitszorg: we hebben ervaring met accreditaties en inspectiebezoeken en weten wat er nodig is om opleidingen te accrediteren. Procesbegeleiding: Als procesbegeleider pakken we diverse projecten op, zoals visieontwikkeling op onderwijs, teambegeleiding voor onderwijsontwikkeling en vernieuwing. LMS implementatie: We hebben ervaring in analyse, selectie en implementatie met een duidelijke focus op het onderwijs en de lerende. Samen met ICT-stakeholders zorgen we voor een gedragen en goed geïmplementeerd systeem. We adviseren én leveren onderwijskundige hands-on ondersteuning.

L&D Talents

L&D Talents maakt zich sterk voor de ontwikkeling van mensen en onderwijsinstellingen. Daarom zorgen wij er ook voor dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. Voor de groei van jou en onze organisatie. De onderwijskundige dienstverlening valt onder andere binnen de volgende gebieden:

Kwaliteitszorg

We hebben ervaring op kwaliteitszorg in MBO, HBO en WO. Het op orde maken van zelfevaluaties ter voorbereiding op een NVAO/AASCB visitatie, maar ook het uitvoeren van een interne audit behoort tot onze dienstverlening.

Curriculumontwikkeling

We zetten de onderwijskundige lijnen uit en voeren gedeeltelijk projectmanagement uit. We werken nauw samen met docentteams voor het opnieuw vormgeven van het curriculum, tot op lesniveau. Daarbij sluiten we aan bij de meest recente ontwikkelingen.

Toetsing en examinering

Samen met de docenten ontwikkelen we opleidingen, verbeteren we de kwaliteit van toetsing en examinering of kijken we naar het digitaliseren hiervan. Daarnaast zijn we ook in staat om op procesniveau te kijken naar dit thema.

Leer Management Systemen

We hebben ervaring in analyse, selectie en implementatie met een duidelijke focus op het onderwijs en de lerende. Samen met ICT-stakeholders zorgen we voor een gedragen en goed geïmplementeerd systeem.

Procesbegeleiding

Als procesbegeleider pakken we diverse projecten op, zoals visieontwikkeling op onderwijs, teambegeleiding voor onderwijsontwikkeling en vernieuwing.

Onze onderwijs experts

De experts van de expertise onderwijs zijn een hechte club. Regelmatig zijn we op onze thuisbasis, waar we met elkaar het werk en de opdrachten bespreken. 

Bekijk alle onderwijs experts
L&D Talents
Geke van Nieuwenhoven /
L&D Expert & Onderwijs Expert
L&D Talents
Merel Lammers /
L&D Expert, Onderwijs Expert & NVAO Secretaris
L&D Expert
Maaike Dorrius /
L&D Expert & Onderwijs Expert
TriamFloat
Joram Busstra /
L&D Expert & Onderwijs Expert
L&D Talents
Lisa Höfte /
L&D Expert, Onderwijs Expert & NVAO Secretaris
Jeanine Isenia - L&D Expert
Jeanine Isenia /
L&D Expert, Onderwijs Expert & NVAO Secretaris
L&D Talents
Sonja Peters /
L&D Expert & Onderwijs Expert
L&D Talents
Sophie Alferink /
L&D Expert & Onderwijs Expert

Werken bij L&D Talents

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Wij kijken verder dan alleen naar jouw ervaring en kennis. Wat drijft jou, wat vind je leuk om te doen, waar word je gelukkig van (ook buiten werk)? We weten nooit wat voor opdracht er zal zijn wanneer jij beschikbaar komt voor de volgende, maar we zijn altijd in overleg over wat bij jou past.

Bekijk onze vacatures
TriamFloat

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!