icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents

De voordelen van de midlance-constructie

l&D

Als midlancer bij L&D Talents geniet je van de vrijheid die je als freelancer hebt. Je bent vooral met je werk bezig en je hoeft je geen zorgen te maken om ‘bijzaken’ als acquisitie en administratie. Deze tijdrovende werkzaamheden nemen wij je namelijk uit handen. Zo kun jij je helemaal focussen op waar jij goed in bent: je werk als Learning & Development Experts.

Vrijheid en zekerheid als midlancer
Werken als midlancer bij L&D Talents betekent dat je de vrijheid hebt van een freelancer maar ook de voordelen hebt van het werken bij een grote organisatie. Zie het als ondernemen met een dak boven je hoofd. Je doet zelfstandig veel mooie en uitdagende interim opdrachten bij grote opdrachtgevers, er is volop aandacht voor jouw groei en ontwikkeling én je krijgt er een groot netwerk aan collega’s bij met veel inhoudelijke kennis. Er is altijd iemand beschikbaar om mee te sparren. Daarnaast kun je bij L&D Talents ook inhoudelijke cursussen en trainingen volgen om nóg beter te worden in je vak. 
 
Financieel aantrekkelijk: geen vast maar een variabel salaris 
Als midlancer ben je in loondienst met een vast contract, maar je krijgt een variabel salaris. Je ontvangt namelijk een percentage van het tarief dat de klant voor jou betaalt. Voor de tijd van het contract ben jij dan verzekerd van inkomsten. Wij betalen de werkgeverslasten. Is er even geen opdracht voor jou? Dan krijg je een vergoeding. Je hebt dus nooit helemaal geen salaris.

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test!

Vakantiedagen 
Midlancers krijgen bij L&D Talents 30 vakantiedagen. Wil je meer vakantiedagen opnemen? Dat kan in overleg. Misschien wil jij in de zomervakantie minder werken zodat je meer tijd hebt voor je kinderen of misschien wil je twee maanden gaan reizen. Als de planning en de opdrachten het toelaten, is er veel mogelijk.  

Voor mij is midlancen dé perfecte middenweg tussen loondienst en freelancen.
Marieke Megens / Onderwijskundige bij L&D Talents

Volop aandacht voor jouw groei en ontwikkeling 
We stemmen goed met je af waar jij je groei en ontwikkeling ziet en zoeken daar een passende opdracht bij. Ook zijn er mogelijkheden voor het volgen van trainingen en cursussen. Zo blijft het werk voor jou uitdagend en interessant en blijf je jezelf ontwikkelen. 
 
Onderdeel van ons team 
Als midlancer ben je een volwaardige collega. We investeren als organisatie dus ook in jou. De sterke binding met collega’s is een drijvende kracht in het succes van ons bedrijf. We organiseren interne kennissessies én gezellige uitjes. Als midlancer ben je net zo welkom als collega’s met een vastloon-contract. De kernwoorden die ons DNA beschrijven zijn: thuiskomen, delen (brengen en halen), inhoud en passie. Samen werken wij aan ons onderwijskundig marktleiderschap!

Download: de voordelen van Midlancen

Midlancen bij House of Talents / pdf - 191.02 kB

Benieuwd of midlancen iets voor jou is?

Neem vrijblijvend contact met ons op
Interview

“Ik heb de afwisseling in opdrachten, maar óók de verbondenheid met collega’s"

Brechtje van Driel werkt ruim zes jaar als L&D expert bij L&D Talents. In die tijd deed ze uitdagende interim opdrachten bij onder meer NS, Schiphol, Rijkswaterstaat, de Luchtverkeersleiding en bij Eneco. En precies dat, het telkens in een andere keuken mogen kijken, vindt Brechtje zo leuk aan het werken als midlancer.

Lees het interview

L&D Talents is altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste onderwijskundigen. Kom je een keer kennismaken?