icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 15/02/2021

"Ontwikkeling van mensen en organisaties: daar word ik blij van"

Aniek van Driel

We mogen een nieuwe collega verwelkomen bij L&D Talents: Aniek van Driel. Zij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Mijn naam is Aniek van Driel. Ik ben 26 jaar en geboren en getogen in een klein dorpje in het hart van de Betuwe. In 2018 heb ik mijn Master Onderwijswetenschappen afgerond. Inmiddels heb ik drie jaar werkervaring in de onderwijssector en het bedrijfsleven. Ik ben dol op reizen, festivals, concerten en wandelen, maar ik vermaak me ook prima met een glas wijn en een goed boek.  

Waarom heb je passie voor jouw vak?  
De ontwikkeling van mensen en organisaties heeft al lange tijd mijn interesse. Ik geloof in bedrijfsverbetering door leren en ontwikkelen en wil daar graag met onderwijskundige kennis aan bijdragen.   

Waarom heb je gekozen voor L&D Talents?  
De grote diversiteit aan opdrachten spreekt me enorm aan. Daarnaast kreeg ik direct een warm en welkom gevoel toen ik het pand binnenstapte. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven.

Vertel iets verrassends over jezelf?
Ik ben opgegroeid op het platteland en heb nog steeds een passie voor het landleven. In mijn vrije tijd ben ik in oude kleren op onze boerderij te vinden.  

Waar kijk je het meest naar uit?  
Uiteraard verheug ik me op mijn eerste opdracht vanuit L&D Talents. Daarnaast kijk ik er erg naar uit om te sparren met collega's om zo nieuwe kennis te vergaren en mezelf verder te ontwikkelen.

Overzicht nieuws

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!