icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 05/10/2021

"De rol van Business Manager biedt het beste van twee werelden"

Irene

Begin 2020 maakte Irene Hazelaar de overstap naar Business Manager bij L&D Talents. We vroegen Irene naar haar ervaringen in deze afwisselende en dynamische functie.

Waarom krijg je energie van jouw baan?
“Eigenlijk biedt de rol van Business Manager mij het beste van twee werelden. Enerzijds kan ik als sparring partner van mijn opdrachtgevers meedenken over de onderwijskundige uitdagingen waar zij voor staan. Ik heb jaren aan de opdrachtgeverskant gezeten en weet hoe belangrijk het is om op sommige momenten externe expertise naar binnen te halen. Het allerleukste is het maken van de match, welke professional past nou écht op deze leervraag? Niet alleen op onderwijskundig vlak, maar vooral het persoonlijke stuk: past de expert die ik in mijn hoofd heb bij de (gedrags)voorkeuren van de opdrachtgever?”

“Daarnaast blijf ik ook op mijn vakgebied op de hoogte. Alle trends en ontwikkelingen op gebied van Learning & Development komen voorbij. Als thema, of als oplossing bij de opdrachtgever. Het is geweldig om professionals te horen praten over bijvoorbeeld gamification, AR/VR, het effect van leren en de toepassingen daarvan. We blijven op onderwijskundig gebied ook gewoon nerds, and I love it! Ik ben oprecht trots om bij L&D Talents te mogen werken en wie weet ben jij straks mijn nieuwe collega?”

Spreekt de functie van Irene jou aan?
L&D Talents is op zoek naar een zesde Business Manager om het team te versterken.

Bekijk de vacature

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!