icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 07/01/2020

Business Manager Steffi: "Ik vind leren en ontwikkelen het mooiste wat er is!"

TF

Maak kennis met Steffi Waslander, Business Manager bij L&D Talents.

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Steffi Waslander, 35 jaar. Ik woon inmiddels al 15 jaar in Utrecht en de afgelopen 8 jaar met veel plezier in de Utrechtse wijk Lombok. Na mijn studie Rechten een aantal jaar als jurist werkzaam te zijn geweest, ben ik per toeval het vakgebied van opleiden en ontwikkelen ingerold. Het afgelopen jaar heb ik een kort uitstapje gemaakt, maar ik ben heel blij om vanaf januari 2020 weer in dat vakgebied terug te zijn. In mijn vrije tijd sport ik veel en breng ik graag tijd door met vrienden en familie.

Waarom heb je passie voor jouw vak(gebied)?
Ik vind leren en ontwikkelen het mooiste wat er is! Ik geloof erin dat je nooit ben uitgeleerd en dat je jezelf moet blijven ontwikkelen; om bij te blijven, om mee te kunnen op de arbeidsmarkt maar bovenal om mentaal gezond en flexibel te blijven. Ik krijg er enorm veel energie van om echt van toegevoegde waarde te zijn voor de opdrachtgever. Het is zo bijzonder om te zien dat je organisaties verder kan helpen en dat zij hun doelstellingen behalen, maar ook dat medewerkers van die organisatie enorm blij zijn met hetgeen je daar samen neerzet en de tevredenheid daardoor stijgt.

Waarom heb je gekozen voor L&D Talents?
Ik heb er zelf bewust voor gekozen om te stoppen met mijn vorige baan. Ik kreeg er geen energie van en ik miste de uitdaging. Ik werd door een vriendin gewezen op de vacature van Business Manager. Zij had één van de L&D Talents experts vol passie horen praten over L&D Talents en de openstaande vacature. Na een kijkje op de website viel me gelijk één ding op: ‘L&D Talents is een warm en zorgzaam bedrijf. We zijn geïnteresseerd in elkaar en helpen elkaar.’ Dit sprak me enorm aan. Daarnaast staat kwaliteit bij L&D Talents voorop en heeft L&D Talents alleen maar experts in dienst die heel goed weten waar de opdrachtgever behoefte aan heeft. En ik vind kwaliteit leveren in je dienstverlening enorm belangrijk. Na het eerste gesprek wist ik: hier wil ik heel graag werken! En gelukkig is het bijna zover.

Vertel iets verrassends over jezelf?
Veel mensen komen er pas later achter, maar ik geef -met heel veel plezier- wekelijks spinningles in een sportschool in Utrecht. Ik maak mijn eigen lessen en luister dan ook veel muziek die ik in die lessen gebruik. Na een uurtje knallen op de fiets, kan ik de hele wereld weer aan!

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk er naar uit om al mijn nieuwe collega’s te ontmoeten. Ik ben een sociaal dier dus ik ben heel nieuwsgierig naar iedereen. Daarnaast hoop ik snel te ontdekken wat ik van iedereen kan leren, want je bent nooit uitgeleerd!

Overzicht nieuws

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!