icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 14/03/2022

Het team van L&D Talents bouwt kettingreactie

triamfloat

Inmiddels is het team van L&D Talents doorgegroeid naar bijna 90 experts. Omdat we elkaar de afgelopen twee jaar sporadisch konden zien, was er veel behoefte aan verbinding én een gezellige middag samen!

Afgelopen vrijdag gingen we -gewapend met bouwhelmen, gereedschap en een berg materialen (denk: speelgoed, buizen en wielen)- aan de slag met “Chainreaction”. Dit is een stoer teambuilding event met een hoog fun-gehalte.

Onze collega’s gingen uiteen in teams van zes personen om aan hun deel van de kettingreactie te werken. De teams gingen aan de slag met het bedenken, ontwerpen, verzamelen van materialen, bouwen, testen en aanpassen van hun creatie.

Elke L&D Talentser kreeg een bouwhelm én een rol in het team, zoals de techneut, de creatieveling, de communicatiespecialist, de projectmanager en de reporter. Op deze manier komt ieders talent tot zijn recht én kun je elkaar versterken. Het onderling delen, gunnen en communiceren is cruciaal, want samen zorg je voor een mooi eindproduct.

Wat dat eindproduct dan precies is? Je bouwt aan een werkend systeem met balletjes, die -via de materialen- van A tot B komen. De kettingreactie is uiteindelijk een samenwerking van alle losse fragmenten én dus van de teams samen.

We geven jullie graag een sfeerimpressie van deze creatieve en gezellige middag!  

kettingreactie
triamfloat
triamfloat

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!