icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 28/03/2021

"Ik houd ervan om mensen te motiveren het maximale uit zichzelf te halen"

Merijn

Maak kennis met Merijn Ritmeester: onze nieuwe collega bij L&D Talents. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
"Vanuit de collegebanken voor de collegezaal. Voordat ik het wist was ik na mijn studie Ontwikkelingspsychologie docent op het Saxion. Sindsdien heeft het onderwijzen van studenten plaats gemaakt voor kwaliteitsmanagement, accreditatietrajecten en onderwijsinnovatie. Ik geniet ervan om met een lach organisaties, opleidingen en onderwijsteams verder te brengen met onderwijskundige oplossingen."

Waarom heb je passie voor jouw vak?
"Ik houd ervan om mensen te motiveren het maximale uit hun mogelijkheden te halen. Het mooie aan onderwijs is dat je kunt bijdragen aan het nog beter maken van wat al goed is. Kinderen, jongeren en volwassenen ontwikkelen zich altijd en overal. Met onderwijs kun je bijdragen aan een structurele bijdrage aan deze ontwikkeling. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is dat leren leuk is of in ieder geval zou moeten zijn."

Waarom heb je gekozen voor L&D Talents?
"Vorig jaar werd ik aangestoken door het enthousiasme voor onderwijs door een aantal experts die ons kwamen helpen. Sindsdien heb ik verschillende bakjes koffie met verschillende mensen binnen L&D Talents gedronken. Iedere keer ben ik enthousiast over de bruisende passie voor onderwijs en goede discussies over bijvoorbeeld accreditatiekaders of didactiek bij digitale onderwijsvormen. Ik kan niet wachten om dit enthousiasme te delen en mee te nemen naar uitdagende opdrachtgevers."

Wat is jouw motto?
"Wellicht is het wat opmerkelijk om geen wijsgeer maar Pippi Langkous te citeren in mijn eerste schrijven. Toch deel ik met haar het motto: 'Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan'. Dat motto heeft er toe geleid dat ik het leuk vind om mezelf uit te dagen met sportieve uitdagingen zoals de marathon van New York, een Olympische Triatlon en onlangs een groot stuk schaatsen op de Noord-Hollandse meren."

Waar kijk je het meest naar uit?
"Ik kan niet wachten om me in te lezen op de eerste opdracht en mee te denken over mogelijke oplossingen. Het lijkt me gaaf om, samen met mijn nieuwe collega’s, opdrachtgevers te helpen met hun vraagstukken en uitdagingen."

Overzicht nieuws

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!