icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Blog 13/09/2022

Een kijkje in het (werk)leven van Steffi Waslander

TriamFloat

Benieuwd hoe een werkweek van een Business Manager bij L&D Talents eruit kan zien? Lees dan het verslag van onze collega Steffi Waslander. Haar werkweek stond in het teken van een leuke verrassing, boeiende (ontwikkel)gesprekken, een podcastopname én een gezellige borrel.

TriamFloat
Steffi Waslander /
Business Manager

Maandag

Wow wat begon de week goed! Mijn lieve MT- collega’s hadden mijn hele kamer versierd ter ere van mijn verjaardag vorige week én om te vieren dat ik de sleutel van mijn nieuwe huis kreeg. Super lief en attent!

De dag zat verder vol met overleggen, waaronder met Liset Domela Nieuwenhuis. Zij is 1 september gestart in ons het L&D Boost Program: ons unieke interne leer- werkprogramma (vergelijkbaar met een traineeship
), en gaat voor mij op interim opdracht bij een super leuke opdrachtgever die een Academie aan het ontwikkelen is. Ik dronk koffie met John van Lieshout, Business Manager van Eporta, één van onze IT-bedrijven van The Human Network en nam deel aan ons wekelijkse marketingoverleg. Een diverse dag dus! 

TriamFloat

Dinsdag

Ook vandaag was een afwisselende dag. Ik begon met het kennismaken met onze nieuwe Officemanager Stéfanie Verhoeven. Heel fijn dat ons Office-team weer compleet is. Daarna was ik aanwezig bij onze wekelijkse sales stand-up met het MT. Tijdens dit overleg kijken we naar de bezetting de komende maanden, nemen we de lopende leads door en puzzelen we welke expert het beste past bij welke opdracht.

Daarna mocht ik, samen met collega Anne Biezemans, op bezoek bij VTOI-NVTK. Anne is ook net gestart in ons het L&D Boost Program en gaat daar haar eerste interim opdracht uitvoeren. Na een hele fijne kennismaking met opdrachtgeefster Catrina van Paradijs, bespraken we de inhoud van de opdracht die er ligt, maakten we concrete werkafspraken én kregen we een rondleiding door het pand. De middag bestaat uit diverse telefoontjes met collega’s en mails beantwoorden vanaf mijn thuiswerkplek.

TriamFloat

Woensdag

Woensdag is mijn vaste thuiswerkdag en dan kan ik administratieve meters maken. Dus het beantwoorden van mails, versturen van offertes en het verwerken van projectformulieren. Ook had ik een succesvolle online tussenevaluatie met collega Claudia Scheepers. Haar opdrachtgever is erg blij met haar en dat betekent dat ze ook in 2023 daar waarschijnlijk nog wel even doorgaat. Daarnaast bereidde ik met collega Thomas van den Berg de podcast opname van morgen voor.

TriamFloat

Donderdag

Donderdagochtend begon op kantoor met een aantal afspraken, waaronder een ontwikkelbila met collega Charlotte Overeem. Tijdens dit uur gaan we in gesprek over welke ambities en drijfveren iemand heeft, wat een mooie vervolgopdracht kan zijn en waar er verdere ontwikkeling zit. We vinden het belangrijk dat ook wij een Leven Lang Ontwikkelen en dat het werk blijft aansluiten bij de wensen en ambities van onze experts. En dat allemaal onder het genot van een macaron ter ere van mijn verjaardag vorige week.

Na de vaste donderdaglunch en stand-up met mijn MT collega’s, heb ik een overleg met directeur Esther Scheffener, over de strategische koers en de financiën van L&D Talents. Daarna spring ik in de auto naar The Podcast Garden: onze vaste studio waar we de podcasts opnemen. De komende anderhalf uur nemen Thomas van den Berg en ik aflevering 3 op van Learning Out Loud (LOL), onze podcast serie waar we onuitgesproken leermomenten bespreken.

We hebben Léonie Ridderstap te gast tijdens deze aflevering. Zij is gepromoveerd op het thema Selfregulated Learning. Oftewel Zelfgereguleerd leren. Zelfregulatievaardigheden zorgen ervoor dat je in staat bent om je eigen ontwikkeling te sturen en te reguleren. Binnen het leven, je loopbaan maar óók binnen onderwijs wordt dit beschouwd als een belangrijke en duurzame vaardigheid. Benieuwd naar onze podcast? Luister hier
!

TriamFloat

Vrijdag

Deze vrijdag is onze maandelijkse kantoordag op externe locatie YouMeet. De dag begint hier en iedereen die dat wil kan hier samen werken of bijvoorbeeld overleggen met een themagroep of werkgroep. Verder heb ik een online overleg met een FreeFloater (een freelancer die tot onze vaste pool behoort) over de opdracht bij de klant. Ook heb ik ontwikkelbila’s met collega’s Nina Zeevenhooven en Thomas van den Berg, een overleg over de opdracht van collega Anne Voskamp én een overleg met collega Business Manager Marc van Kooten over onze kerstviering. Je kunt er maar beter vroeg bij zijn 😉

Deze afwisselende en dynamische week die echt voorbij is gevlogen, sluit ik af met een twintigtal collega’s op onze maandelijkse vrijdagmiddag borrel in ons bedrijfsrestaurant onder het genot van een wijntje en bitterbal. En daarna lekker weekend vieren en opladen voor een nieuwe week! 😊

TriamFloat

Ook iets voor jou?

We zijn nog op zoek naar een nieuwe Business Manager. Bekijk hier de vacature. En lees ook de werkweekverslagen van Business Managers Marc, Tim en Annick!

overzicht blogs
TriamFloat
Steffi Waslander /
Business Manager

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!