icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents
Nieuws 01/04/2020

Welkom Desiree: nieuwe Business Manager van HR Talents

Nancy zwaal

Maak kennis met Desiree van Houten, sinds vandaag de nieuwe Business Manager van HR Talents. Desiree woont in Utrecht en brengt haar vrije tijd graag door óp het water. “Ik ben een enthousiaste zeiler, zo heb ik afgelopen oktober de overtocht gemaakt van Portugal naar Tenerife. Het was een onvergetelijke ervaring! Midden op de oceaan ervoer ik het gevoel van vrijheid, van een onbegrensde wereld.”

Desiree kijkt erg uit naar haar nieuwe rol bij HR Talents. “Mijn hele werkende leven heb ik al functies in deze tak van sport. De afgelopen tien jaar bij een zakelijke dienstverlener die werkgevers ondersteunt bij de uitvoer van hun arbobeleid. Ik bemiddelde Bedrijfsartsen, Casemanagers, Arbeidsdeskundigen en Veiligheidskundigen. Via deze laatste doelgroep ken ik Yellotec (een van de 21 bedrijven van The Human Network) en natuurlijk HR Talents.” De functie van Business Manager sluit naadloos aan op Desiree’s ervaring en ambities. “Alles komt in deze rol bij elkaar: commercie, management, werving en selectie en een stuk ondernemerschap.”

Toch blijft het bijzonder om -midden in de Corona-crisis- aan een nieuwe baan te beginnen. “De collega’s van The Human Network zijn gelukkig heel behulpzaam, dus dat geeft vertrouwen. Natuurlijk red ik me wel, maar het is wel apart om vanuit huis op te starten. Het contact met zowel de experts als de opdrachtgevers van HR Talents zal de komende tijd digitaal verlopen. Voor mij is het belangrijk om te zorgen dat er een stabiele basis ontstaat, die we verder kunnen uitbouwen.

Desiree vervolgt: “Ik zie HR Talents als een jonge organisatie met veel groeipotentie. Ik wil -samen met het team experts- zorgen voor een groei van onze dienstverlening binnen het spectrum verzuimbegeleiding en reducering. Wat dat betreft staan onze neuzen dezelfde kant op. De experts van HR Talents zijn stuk voor stuk ambitieuze en gedreven vakmensen, die veel kennis en kunde in huis hebben. Zij herkennen trends en acteren hierop. Daarnaast volgen zij op dagelijkse basis de actuele ontwikkelingen bij de opdrachtgevers.”

Wil je (digitaal) kennismaken met Desiree? Neem contact met haar op, via desiree.van.houten@verzuimtalent.nl of bel haar op 06 - 823 404 75

HR Talents
Desiree van Houten /
Business Manager Verzuimmanagement

Benieuwd wat de experts van HR Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!