icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents
Nieuws 11/06/2020

Kanoën en gezellig picknicken op anderhalve meter

kano

Zeker in deze tijd is het belangrijk om als team contact te houden en gedachten uit te wisselen. De afgelopen maanden hadden de experts van HR Talents virtueel contact, wat een prima tijdelijke oplossing was. Want roeien met de riemen die we hebben kunnen wij heel goed bij HR Talents. Vandaag was de tijd rijp om elkaar fysiek te zien: een moment waar je na al die maanden extra naar uitkijkt!

We troffen elkaar bij verhuurbedrijf De Rijnstroom, waar de roeiboten en kano’s al klaar lagen. Na een uurtje heerlijk varen en een kleine kapseizing van één van de kano’s, kwamen de picknickmanden met lekkers tevoorschijn. We kletsten gezellig bij over onze thuis- en werksituatie. Dit allemaal uiteraard op anderhalve meter afstand. Deze avond hebben wij afgesloten met een kleine borrel en veel lol. Het was een geslaagde bijeenkomst: met blije gezichten en een goed gevoel gingen we richting huis.

photo
photo

Benieuwd wat de experts van HR Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!