icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents
Nieuws 06/03/2022

Ik wil van betekenis zijn vanuit het menselijke aspect”

adinda nahari

Adinda Nahari is onze nieuwste collega bij HR Talents. Ze is pas 28 lentes jong, maar heeft een indrukwekkende achtergrond. Van mooie projecten in het werkveld en verschillende interessante functies, tot studeren in Israël, een backpacktrip door Zuidoost Azië en meer. We spraken met haar over verzuim, energiegevers, roots en preventie.

Met passie vertelt Adinda over haar vakgebied. Ze heeft een visie en duidelijke beweegredenen waarom ze na verschillende uitdagingen bij HR Talents is komen werken. Het begon allemaal een paar jaar geleden met haar studie Gezondheidsmanagement, waar ze vooral het stukje gezondheidsbevordering heel interessant vond: “Daar heb ik mij dan ook zo veel mogelijk in verdiept. Het gedrag van de mens, wat beweegt de mens, waarom zegt iemand A en doen ze B, of wat maakt dat gewenst gedrag zo’n uitdaging is te realiseren en behouden?’’

Van het werkende leven opzoek naar je roots

Vervolgens is Adinda verder gaan studeren. De mastercursus NLP – die ze in het weekend deed – hielp haar namelijk een vertaalslag te vinden in haar vakgebied. Ondertussen werkte ze al fulltime bij de GGD, maar na een tijdje ging het werkende leven toch kriebelen. Ze vroeg zich af of dit het was. “Ik ben opgegroeid met een Nederlandse moeder en een Israëlische vader, maar ik kende de Israëlische cultuur verder niet.” Adinda besloot haar baan op te zeggen, en haar roots te gaan verkennen en ontdekken. Ze vertrok naar Israël voor een nieuw avontuur. 

“Ik ben zo’n drie jaar in het buitenland gebleven. In Israël heb ik eerst Hebreeuws geleerd om beter te kunnen levelen met mijn familie en omgeving. Toen ik dat onder de knie had, ben ik naast mijn werkende leven gaan studeren. Daarna heb ik nog een tijd in Spanje gewoond en gewerkt en via een laatste backpacktrip ben ik weer in Nederland aangekomen.” 

Terug naar het menselijke aspect

Adinda was eigenlijk even terug in Nederland, maar toen ze een vaste baan kreeg, is ze blijven hangen. Ze werkte bij een internationale investeringsmaatschappij. Daar mocht ze het Office Team organiseren en onderzoeken wat er nodig was om het team goed te laten draaien. Daarnaast was ze Personal Assistant en ondersteunend aan het HR- en Business Development team, maar ook coördinator van een nieuw magazine voor dochterondernemingen.

“Ik deed daar echt van alles, en het was een heel leuke tijd. Echter merkte ik wel dat ik van betekenis wilde zijn vanuit het menselijke aspect, dus terug naar de basis. Het investeren in je personeel, hoe zet je een team neer en zorg je ervoor dat het draait? Wat maakt dat iemand goed functioneert, bevlogen is, en hoe kun je de kans op uitval preventief voorkomen?” 

Focussen op de energiegevers

Een belangrijke vraag, want "we zijn veel met werk bezig en het zou zonde zijn als je dat niet met plezier doet. Ik denk dat mensen vast blijven houden aan een baan waarvan zij niet gelukkig worden, door onder andere financiële zekerheid maar ook angst om de sprong toch te wagen. Dat is natuurlijk ook te begrijpen, maar is er nog zoveel meer dan alleen werk. Daar kunnen zeker nog stappen in gemaakt worden."

Hoe mooi zou het zijn als we ons focussen op de energiegevers bij een baan.
Adinda / HR Talents

HR Talents, een compacte en stevige basis

Voordat Adinda bij HR Talents begon, werkte ze nog bij de Arbodienst. “Een grote organisatie, waar ik als adviseur Arbeid en Gezondheid werkte voor organisaties in diverse branches. Ik had een breed takenpakket, maar wilde graag een kleinere basis om meer focus aan te kunnen brengen. En zo kwam ik bij HR Talents uit. Het is een heel professionele club. Ik weet dat ik altijd bij ze terecht kan met welk vraagstuk dan ook, want alle experts hebben onwijs veel kennis in huis. Het is een compact- en stevige basis. Een ander voordeel is dat ik nu gefaseerd kan groeien, en me kan richten op één werkgever, dat vind ik heel fijn.” 

De afwisseling en de verschillende interim opdrachten spreekt Adinda ook aan. “Ik vind het ontzettend interessant om organisaties te leren kennen, en met een frisse blik te kijken wat er speelt. Ik kan er altijd van leren.” 

Wij wensen Adinda heel veel plezier bij HR Talents

adinda nahari
Adinda Nahari /
Verzuimexpert

Benieuwd wat de experts van HR Talents voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op!