icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Public Talents
Nieuws Fysiek domein 22/05/2023

"Met hart en ziel wil ik een bijdrage leveren aan de 'ruimtelijke ordening'"

Public Talents

Maak kennis met Rowena Beijer, midlancer en vergunnerverlener bij Public Talents.

Expertise

Fysiek domein

Fysiek domein

Over deze expertise

Kun je jezelf kort voorstellen? 
Mijn naam is Rowena Beijer en ik ben geboren en getogen in de gemeente Tilburg. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie aan het NHTV te Breda.

Waarom heb je passie voor jouw vak(gebied)?
De reden dat ik gekozen heb om deze opleiding te volgen is omdat ik het thema ‘leefbaarheid’ in de breedste zin van het woord zeer belangrijk vind. Voor mij betekent een goede leefbaarheid dat mensen fijn, veilig en gezond kunnen wonen, werken en recreëren, de bereikbaarheid optimaal is en sociale contacten makkelijk gelegd en onderhouden kunnen worden. Daarnaast maakt voor mij ook een goede leefomgeving voor planten en dieren onderdeel uit van een goede leefbaarheid. Het onderwerp ‘ruimtelijke ordening’ omvat een zeer breed vakgebied waarbij al deze belangen behartigd worden en daaraan zou ik graag met hart en ziel een bijdrage aan willen leveren.

Waarom heb je gekozen voor Public Talents?
Public Talents is voor mij de beste keus omdat het mij de vrijheid geeft om te ontdekken wat mijn kwaliteiten zijn, waar mijn krachten liggen en hoe ik deze het beste tot uiting kan brengen binnen de ruimtelijke ordening. Vrijheid in mijn leven vind ik zeer belangrijk. Public Talents biedt mij een goede balans tussen werk en privé in de vorm van flexibiliteit en een goede financiële zekerheid. Dit geeft mij de vrijheid die ik wil.

Vertel iets verrassends over jezelf (of) wat is jouw motto?
Mijn motto is “Doe datgene waar je echt van houdt en wat jou gelukkig maakt en houd van hetgeen dat je doet want het leven is goed.”

Waar kijk je het meeste naar uit?
Mijn meest fijne en gelukkige momenten zijn de momenten dat ik bij de mensen ben van wie ik houd, om wie ik geef en die ik leuk vind. Dit zijn mijn familie en mijn vrienden. Mijn levensdoel is om zoveel als mogelijk mooie herinneringen te creëren met deze mensen. Mijn passie is dansen en muziek. Luisteren naar muziek en dansen op muziek is iets waar ik dan ook altijd graag naar uitkijk. 

Overzicht nieuws
Expertise

Fysiek domein

Fysiek domein

Over deze expertise
Public Talents
Rowena Beijer /
Fysiek Domein Expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Neem contact op!