icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Public Talents

De voordelen van de Midlance-constructie

Public Talents

Je geniet van de vrijheid die je als freelancer hebt. Je bent op jouw manier met je werk bezig. Wat je minder vindt zijn de ‘bijzaken’ zoals acquisitie en de administratie. Daar gaat stiekem veel tijd in zitten. Het zou mooi zijn als dat anders kan worden opgelost. Dat is precies wat we doen bij onze midlancers. Alle bijkomende commerciële en administratieve taken halen we bij je weg. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk bezig kunt zijn.

Public Talents
Dennis Beekman /
Business Manager

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test!

Samen: kennis delen is onze tweede natuur

Als midlancer ben je in dienst van een bedrijf waar je samenwerkt met collega´s en vakbroeders. Er is intern veel kennis en ervaring aanwezig. Opleidingen kopen we collectief in. We zorgen dat die opleidingen of trainingen haarfijn aansluiten op jouw vakgebied en interesses.

Vrijheid: vast in loondienst en toch vrij

Als midlancer ben je in vaste dienst en heb je niet met alle wetgeving omtrent freelancen te maken. Je mag zolang voor dezelfde opdrachtgever en aan dezelfde opdracht werken als je wilt. Je bent ook niet verplicht om aan meerdere opdrachten tegelijkertijd te werken. Als midlancer kun je je dus volledig richten op je werk en doen wat je het liefst doet: je bezighouden met je vak.

Beloning: een unieke beloningsstructuur voor midlancers

Als midlancer ben je in vaste dienst en krijg je elke maand op een vast moment je salaris uitbetaald. Ook als je niet zeker weet hoeveel uren je die maand gaat maken ontvang je toch een salaris en krijg je een eventueel overschot ook keurig uitbetaald. Je salaris is veel hoger dan een marktconform salaris elders in vaste dienst. Je ontvangt 70% van wat wij de opdrachtgever factureren.

Alle voordelen van midlancen

Voordelen_midlance.pdf / pdf - 191.02 KB
Interview

“Ik houd van opdrachten met een kop en een staart”

Henny voelt zich prettig binnen de structuur van lokale overheden, dus toen Public Talents op haar pad kwam, besloot ze te gaan werken als midlancer. “Ik heb er niet bewust voor gekozen, want ik was niet bekend met het Midlancen. In het begin vond ik de weg van een vast dienstverband bij de gemeente naar midlancen bij Public Talents spannend. Nu ben ik enorm blij met de afwisseling en de inhoud van de opdrachten.”

Lees het interview

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Neem contact op!