icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Public Talents
Expertise

Fysiek domein

Public Talents

Wij leveren de kwaliteit die nodig is

Public Talents is een gespecialiseerde dienstverlener met een focus binnen het fysieke domein. Wij werken met ervaren experts, die hun strepen verdiend hebben binnen de (de)centrale overheid.

Fysiek domein

Wij richten ons op vier expertisegebieden binnen het fysieke domein:

- Vergunningverlening
- Planologie
- Verkeerskundigen
- Omgevingsrecht

We onderscheiden ons door te focussen op ons specialisme en verregaande persoonlijke aandacht en bieden kwaliteit door te investeren in talent en de ontwikkeling van onze experts. Voor de groei van jouw en onze organisatie.

Opdrachtgever centraal

Wij bieden duurzaam advies en lossen capaciteitsvraagstukken op binnen het fysieke domein. Bij Public Talents werken experts. Stuk voor stuk experts op hun vakgebied, die precies aanvoelen hoe uw organisatie in elkaar steekt.

Hier streven wij naar

Wij maken altijd de juiste match tussen uw organisatie en de experts uit ons eigen team of de zzp’ers uit ons brede netwerk.

Onze experts

Onze experts kennen de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Wij selecteren zelfstandige experts met hart voor hun vak, die ervoor gaan om samen tot een topresultaat te leveren.

Onze experts van het fysieke domein

Onze experts vormen een leuke club mensen. We delen de passie voor het werk. Iedereen werkt op locatie, maar we houden wel steeds contact. Heeft iemand een vraag over het werk? Via onze teamapp heb je in no time een reactie binnen. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten. Om kennis te delen of gewoon voor de gezelligheid.

Bekijk alle experts
Public Talents
Michelle Smeets /
Fysiek Domein Expert
Public Talents
Nursel Tuncyurek /
Fysiek Domein Expert
Public Talents
Renata Spajic /
Fysiek Domein Expert
Public Talents
Gerard Nijland /
Fysiek Domein Expert
Public Talents
Sinem Demirci /
Fysiek Domein Expert
Public Talents
René Verschuure /
Fysiek Domein Expert
Public Talents
Roel Fatingan /
Fysiek Domein Expert
expert
Aysan Bostanci /
Fysiek Domein Expert
Onze focus ligt op het fysieke domein: je kunt dan denken aan alles op het terrein van de ruimtelijke ordening, infrastructuur, het milieu en volkshuisvesting.
Marcel Haas / Business Manager
Public Talents

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Neem contact op!

Neem contact op met Dennis Beekman