icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Public Talents
Nieuws Fysiek domein 22/05/2023

Voor de meest complexe situaties vindt Joost een oplossing

Public Talents

Maak kennis met Joost Huizing, midlancer en planoloog bij Public Talents.

Expertise

Fysiek domein

Fysiek domein

Over deze expertise

Kun je jezelf kort voorstellen? 
Ik ben Joost Huizing, 39 jaar. Geboren en getogen in Zwolle, de laatste 2 jaar woon ik met mijn vriendin in Lemelerveld. Na mijn opleiding Ruimtelijke Ordening en Planologie in Deventer, ben ik in 2003 gaan werken in het ruimtelijk domein. Ik heb sindsdien bij verschillende gemeenten gewerkt, de laatste 13 jaar bij gemeente Steenwijkerland. Bij die gemeente heb ik mij over de volle breedte en diepte van het werkveld kunnen ontwikkelen.

Waarom heb je passie voor jouw vak(gebied)?
Een mooie en prettige omgeving om in te wonen, te werken, te ontspannen, dat wil toch iedereen? Dat is het mooie aan ruimtelijke ordening, je bent bezig met de leefomgeving van iedereen. Het ene moment ben je bezig met een nieuwe woonwijk, het andere moment help je een ondernemer die extra ruimte nodig heeft voor zijn bedrijf of ben je betrokken bij de aanleg van fietspaden waar je zelf later overheen fiets om te genieten van het mooie Nederland. En dat in een land waar alles dicht op elkaar zit, waar verschillende belangen snel met elkaar botsen, om daar dan een oplossing in te vinden en van 1+1 3 te maken, dat vind ik echt mooi om te doen. 

Waarom heb je gekozen voor Public Talents?
In mijn zoektocht naar nieuw werk, stonden afwisseling, vrijheid en eigen regie qua opdrachten bovenaan mijn wensenlijstje. Toen Marcel mij opbelde en het midlance-model uitlegde, kwam alles helemaal bij elkaar. Het voelde voor mij direct goed. Daarnaast vind ik het extra leuk om te werken voor een nieuw bedrijf, om dat succesvol te laten worden.

Vertel iets verrassends over jezelf (of) wat is jouw motto?
"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." Of Pippi het nou wel of niet heeft gezegd, het is een mooi motto waar ik me goed in kan vinden. Ik ga graag nieuwe uitdagingen aan, dat geeft mij de meeste energie. En ik verwacht dat ik die uitdagingen via Public Talents volop ga vinden! 

Waar kijk je het meeste naar uit?
Om nieuwe mensen te leren kennen. Met name de nieuwe collega's van Public Talents maar ook de mensen die bij de opdrachtgevers werken. De mensen maken het werk nog leuker dan het al is en je kan van iedereen leren, dus ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!

Overzicht nieuws
Expertise

Fysiek domein

Fysiek domein

Over deze expertise
Public Talents
Joost Huizing /
Fysiek Domein Expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Neem contact op!