icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Public Talents
Nieuws Fysiek domein 22/05/2023

"Als vergunning- verlener denk ik altijd mee"

Public Talents

Maak kennis met Shandhia Indraj, midlancer en vergunningverlener bij Public Talents.

Expertise

Fysiek domein

Fysiek domein

Over deze expertise

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Shandhia Indraj. Ik ben 35 jaar jong en samen met mijn man en dochter woonachtig in Zoetermeer. Per 28 oktober 2019 ben ik werkzaam voor Public Talents. Een nieuw begin naar al het moois wat komen gaat. Tijdens mijn opleiding HBO-Rechten heb ik de mogelijkheid gehad om kennis te maken met verschillende gebieden in het werkveld. De afgelopen jaren was ik gedetacheerd als vergunningverlener binnen verschillende gemeentes. Dit is mij uitstekend bevallen.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Ik zie het als een uitdaging om creatief te kijken naar mogelijkheden binnen het beleid en de geldende wet- en regelgeving. Ik vind het belangrijk om in je functie mee te denken en ben ervan overtuigd dat je hiermee het meest bereikt.

Waarom heb je gekozen voor Public Talents?
Ik heb gekozen voor Public Talents omdat er tijdens het eerste kennismakingsgesprek vrijwel direct een klik was. Daarnaast spreekt mij de vrijheid die geboden wordt erg aan. Ik vind het erg belangrijk om in zekere mate zelf een keuze te kunnen maken in je opdracht.

Wat is jouw motto?
Elke minuut dat je druk maakt om je verleden, gaat af van de toekomst. Ik denk dat het goed is om stil te staan bij de keuzes die je maakt in het leven, maar ben van mening dat je er niet in moet blijven hangen. Het werkt voor mijzelf om te kijken naar de toekomst en door te gaan. Elke keuze die je maakt is voor dat moment goed!

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk het meeste uit om nieuwe kennis en ervaring op te doen. Daarnaast vind ik het fijn om weer voor een nieuwe gemeente aan de slag te kunnen.

Overzicht nieuws
Expertise

Fysiek domein

Fysiek domein

Over deze expertise
Public Talents
Shandhia Indraj /
Fysiek Domein Expert

Wil je deel uitmaken van een groep gedreven en ambitieuze experts? Neem contact op!