icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Expertise

Onze interim-managers dragen bij aan het onderwijs van de toekomst

Plustalent

Wat maken onze interim-managers mogelijk?

Onze interim-managers in het onderwijs worden vaak ingezet als er sprake is van teamproblematiek. De interim-manager doorziet niet alleen de pijnpunten, maar beschikt ook over de kennis en vaardigheden om de gewenste verandering in te zetten. Sociale vaardigheden als goed kunnen luisteren en met humor kunnen reageren zijn daarbij belangrijk. Het team weer in een positieve flow krijgen en verantwoordelijkheid laten nemen is altijd een belangrijke doelstelling.

De PLUS van Leadership Talents: 'Persoonlijk Leiderschap in Uitzonderlijke Situaties'

Waar staan onze experts voor? Wat bindt ons? En wat is onze toegevoegde waarde voor het onderwijs? Met alle interim-experts van Leadership Talents hebben we hier over nagedacht tijdens een van onze intervisie-bijeenkomsten. En we waren het er unaniem over eens wat de invulling van de PLUS van Leadership Talents moet zijn.

Dit is waar onze interim-managers voor staan:

 • De expert is in staat om -na een goede afstemming met de opdrachtgever- een opdracht integraal, transparant en methodisch in te vullen.
   
 • Door zelf op de posities te hebben gezeten van de opdrachtgever hebben wij het natuurlijk vermogen om het vraagstuk ook echt op te lossen. We doen wat we samen hebben afgesproken.
   
 • Door veel best en bad practices te hebben ervaren kunnen wij dat omzetten ten gunste van onze klant. Waar nodig betrekken we onze deskundige collega’s hierbij.
   
 • Wij analyseren, acteren, implementeren en borgen de klantvraag.
   
 • Onze collega’s zijn betrokken, bevlogen, deskundig, betrouwbaar en oprecht. Wij betrekken de organisatie in het vraagstuk en zoeken de coalitie.
   
 • Onze interim managers zorgen voor extra toegevoegde waarde: de “PLUS” voor mens en organisatie, voor nu en in de toekomst van de opdrachtgever.
   
 • Wij helpen de opdrachtgever en organisatie met duurzame oplossingen in een zelflerende en – organiserende omgeving. Zodra onze opdracht is afgerond laten wij iets achter waar de organisatie écht zelf verder mee kan.

Kort samengevat kenmerken onze interim managers zich door Persoonlijk Leiderschap in Uitzonderlijke Situaties. 

Co-management (coaching)

Wij merken dat de vraag toeneemt naar extra ondersteuning voor het zittende management. Onze interim-managers hebben veel ervaring in co-management en helpen je graag.

Meer informatie over Co-Management
PlusTalent

"Jullie ontzorgen mij echt en geven vertrouwen"

Berry Lodder, Directeur Sector Zorg & Welzijn bij Aventus, vertelt ons meer over zijn ervaring met de interim-managers van Leadership Talents.

Lees de klantcase
klantcase
Ik ben erg tevreden over Leadership Talents. Kundige managers die zich snel inwerken in de materie en vanwege hun kennis en expertise ook net dat extra brengen om succesvol te zijn.
Martine van Tilburg / Directeur Entree en Educatie ROC Aventus
Lisette Bultema

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!

Neem contact op met Lisette Bultema