icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents

De voordelen van de Midlance-constructie

Nienke Sikkema

Je geniet van de vrijheid die je als freelancer hebt. Je bent op jouw manier met je werk bezig. Wat je minder vindt zijn de ‘bijzaken’ zoals acquisitie en de administratie. Het zou mooi zijn als dat anders kan worden opgelost. Dat is precies wat we doen bij onze midlancers. Alle bijkomende commerciële en administratieve taken halen we bij je weg. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk bezig kunt zijn.

Lisette Bultema
Lisette Bultema /
Business Manager

Zelfstandigheid in verbondenheid

De sterke binding met collega’s is een drijvende kracht in het succes van ons bedrijf, we zoeken dit op langs de lijn van de inhoud en ook op het sociale vlak. Je doet zelfstandig uitdagende opdrachten en hebt een back-up het gebied van inhoud en interim-vraagstukken bij al je collega’s. Kernwoorden die ons DNA beschrijven zijn: passie voor onderwijs, delen (brengen en halen), kwaliteit en gaan voor het hoogst haalbare.

Door regelmatig samen te komen, moeilijkheden te bespreken en kennis te delen, zorg je voor extra toegevoegde waarde voor je opdrachtgever.
Dolf Reith / Leadership Talents

Download: de voordelen van Midlancen

Midlancen bij House of Talents / pdf - 191.02 kB

Wat we jou bieden

Wil jij werken op interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers, zelf bepalen hoe je agenda eruitziet en verzekerd zijn van inkomsten? Met andere woorden: wil je wel de lusten, maar niet de lasten van het ondernemerschap ervaren? Dan is ons midlance-concept geknipt voor jou. Je verdient een salaris van 70% van het verkooptarief. Heb je even geen opdracht? Geen probleem. Als midlancer bij Leadership Talents heb je een vast contract en kun je rekenen op een financieel vangnet.

  • Een club van échte vakexperts;
  • Een persoonlijke, non-hiërarchische organisatie die jouw ontwikkeling vooropstelt;
  • Een baan waarin je meebeslist over zaken die je belangrijk vindt, zoals reisafstand en aantal vakantiedagen;
Daphne Verkaik

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test!
Jorrit Rehorst

Leadership Talents is een (t)huis van interim-managers die liefde voor het onderwijs, vakkennis en ervaring met elkaar delen. Wil je kennis maken?