icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents

Onze experts hebben hart voor onderwijs

Leadership Talents

Als leidinggevende heb je je strepen verdiend in het beroepsonderwijs. Nog steeds gaat je hart ernaar uit. Je bent thuis in de onderwijscultuur en kent de complexe kanten van de organisatie. Je spreekt de taal van zowel docenten als het CvB. Je herkent je in de volgende eigenschappen: ondernemend, flexibel, communicatief sterk, goed inlevingsvermogen en resultaatgerichtheid. Zo ja, dan willen we je graag leren kennen.

Lisette Bultema
Lisette Bultema /
Business Manager

Bekijk onze vacatures

Business Manager Onderwijs

Daag jezelf uit in deze dynamische functie met veel vrijheid én een hecht team.

 • Dynamisch werk en hecht team
 • Minimaal 32 uur
 • Direct contract voor onbepaalde tijd
 • Gezellig kantoor in Utrecht
info & solliciteren

Interim onderwijsmanager/directeur voor mbo-instellingen via Leadership Talents

 • Standplaats: Landelijk
 • 32-40 uur
 • € 80.000 - € 120.000
 • Niveau: Hbo
 • Dienstverband: Onbepaalde tijd
info & solliciteren

Interim onderwijsmanager/directeur voor hbo-instellingen via Leadership Talents

 • Standplaats: Landelijk
 • 32-40 uur
 • € 80.000 - € 120.000
 • Niveau: Hbo
 • Dienstverband: Onbepaalde tijd
info & solliciteren

Open sollicitatie

Niet gevonden waar je naar op zoek was? Stuur een open sollicitatie naar info@leadershiptalents.nl of bel naar 030 - 890 53 60

Is midlancen iets voor jou?

Midlance test
Ontdek in 10 korte vragen of jij een potentiële midlancer bent. Je ziet de uitslag direct!
Doe de test!

"Wij matchen de beste interim-managers aan onderwijsinstellingen"

Omdat Leadership Talents actief op zoek is naar nieuwe collega’s, (beeld)bellen we Business Managers Lisette Bultema en Jorrit Rehorst. We voelen hen aan de tand over wat zij zoeken in een nieuwe collega én wat je kunt verwachten van het team van Leadership Talents.

Bekijk het volledige interview
Leadership Talents

Midlancen: het beste van twee werelden

Een midlancer heeft de vrijheid van een ondernemer en tegelijkertijd de zekerheid en de collegiale omgeving zoals vaste medewerkers die hebben. Je krijgt de kans om je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Je werkt samen met andere ervaren collega’s én je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Meer informatie

Voordelen midlancen

Wil jij werken op interessante projecten bij aansprekende opdrachtgevers, zelf bepalen hoe je agenda eruitziet en verzekerd zijn van inkomsten? Met andere woorden: wil je wel de lusten, maar niet de lasten van het ondernemerschap ervaren? Dan is ons midlance-concept geknipt voor jou.

PlusTalent

Freelancen

Gezien onze groei in het aantal en soort opdrachten zijn we ook op zoek naar goede freelance interim-managers. Heb je jarenlange interim-managementervaring in het beroepsonderwijs of ben je specialist in bijvoorbeeld bedrijfsvoering of programmamanagement in het mbo, hbo of vmbo dan maken we graag kennis met je.

Mooie interim-opdrachten én gezelligheid

Onze collega’s vinden het fijn om bij Leadership Talents gelijkgestemde experts te vinden die dezelfde passie delen. Collega’s met wie ze kunnen sparren. Dat kan via appgroepen of mail. Of natuurlijk live, tijdens een van onze intervisiebijeenkomsten of gezellige uitjes. 

PlusTalent
Diner voor onze intervisiebijeenkomst
PlusTalent
Diner voor onze intervisiebijeenkomst
diner
Kerstdiner
PlusTalent
Varen door de grachten

De mensen-mensen van Leadership Talents

Onze mensen vinden het fijn om met mensen om te gaan. Met collega’s in het onderwijs of met studenten. Elk talent in opleiding verdient een excellente leeromgeving die uitdaagt en verbindt. We willen niets liever dan zorgen voor goed onderwijs en trots zijn op leerlingen en studenten die met een mooi diploma op zak naar buiten lopen.

Jorrit Rehorst

Leadership Talents is een (t)huis van interim-managers die liefde voor het onderwijs, vakkennis en ervaring met elkaar delen. Wil je kennis maken?