icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents

Locatiedirecteur/ Sectordirecteur Onderwijs

De interim-managers van Leadership Talents zijn inzetbaar als Locatie- of Sectordirecteur binnen een instelling voor voortgezet onderwijs waar het onderwijs georganiseerd is in sectoren (vmbo, bovenbouw havo/vwo) die als geheel of in delen verspreid zijn over verschillende locaties.

Het onderscheid tussen de Locatiedirecteur en Sectordirecteur/Locatiedirecteur zit hem in de bewegingsvrijheid die de Directeur heeft om eigen onderwijskundig beleid te maken voor zijn afdeling/sector of voor de instelling als geheel.

Naast beleidsmatige taken op het niveau van de instelling en de ontwikkeling, voorbereiding en implementatie van sectorbeleid geeft de Sectordirecteur/locatiedirecteur leiding aan de sector of locatie. Dit betekent dat hij (o.a.) personeelsbeleid uitvoert, personeel - van middenmanager tot onderwijsondersteunend - aanstuurt, de identiteit van de school bewaakt en de belangen van de sector of locatie behartigt op instellingsniveau. Samen met andere Sectordirecteuren/Locatiedirecteuren maakt hij deel uit van het centraal managementteam van de instelling.

Ben je op zoek naar een ervaren Locatie- of Sectordirecteur?

Neem contact op met Business Managers Lisette of Jorrit, via 030 – 890 54 15 of office@leadershiptalents.nl

Werken bij Leadership Talents

Leadership Talents is een (t)huis van interim-managers die liefde voor het onderwijs, vakkennis en ervaring met elkaar delen. Wil je kennis maken?

Bekijk de vacatures

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!