icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 03/06/2021

"Mijn passie? Mensen hun doelen laten bereiken"

Femme Verberk

Femme Verberk is onze nieuwe collega L&D expert. Leren stond altijd al centraal in haar leven en nu kan zij met deze passie aan de slag als L&D Expert bij L&D Talents. Maak kennis met Femme!

Kun je jezelf voorstellen?
"Mijn naam is Femme Verberk, ik ben 35 jaar en L&D expert bij L&D Talents. Ik woon samen met mijn Canadese man en twee kinderen (7 en 9 jaar) in Nieuw-Vennep. Wij hebben begin dit jaar een grote verhuizing en verbouwing achter de rug en deze foto is genomen vanaf ons heerlijke balkon aan het park!

In mijn carrière tot nu toe heb ik mij altijd al gericht op het leren van mensen: van het leren van kinderen tot het leren van professionals. Mijn focus ligt nu volledig op leren en ontwikkelen in organisaties. Met meerdere studies en werkervaring in verschillende sectoren heb ik een fijne rugzak gevuld met kennis en ervaring om mee te nemen naar een opdracht."

Waarom heb je passie voor jouw vak?
"Ik vind het een uitdaging om leren en ontwikkelen van professionals zoveel mogelijk te verweven in de dagelijkse praktijk. Het is de kunst om met een slimme aanpak de grens tussen leren en werken te vervagen. Het helpen van organisaties en mensen bij het bereiken van hun doelen, ja, dat is wel mijn passie!"

Waarom heb je gekozen voor L&D Talents?
"L&D Talents voelde vanaf mijn eerste kennismaking al als een warm bad. Ik vind het heel fijn dat ik onderdeel mag zijn van deze organisatie: de kennis en ervaring die is opgebouwd bij L&D Talents is echt ongekend. Door deze professionaliteit krijg je als expert van L&D Talents de kans om met mooie organisaties en gave opdrachten aan de slag te gaan. Maar vooral de fijne collega’s die er werken maken het plaatje voor mij af: wat een energie!"

Wat is jouw motto?
"Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Humor is voor mij heel belangrijk in mijn werk. Het leidt vaak tot creatieve ideeën en een prettige samenwerking."

Waar kijk je het meeste naar uit?
"De veelzijdigheid en dynamiek van het werk, al mijn nieuwe collega’s leren kennen en natuurlijk mijn eerste opdracht bij Rijkswaterstaat!"

Overzicht nieuws
triamfloat
Femme Verberk /
L&D expert

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!