icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 11/05/2021

"Iedere interim opdracht vraagt om een open en vragende houding"

Claudia Scheepers

We mogen een nieuwe collega verwelkomen: Claudia Scheepers. Al jaren is ze thuis in het onderwijskundige vak en haar hart klopt hier nog altijd sneller van. Claudia stelt zich aan ons voor!

Fouten maken moet
Claudia / L&D Talents

"Mijn naam is Claudia Scheepers en ik ben een onderwijsdier in hart en nieren. Ik heb Toegepaste Onderwijskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente en heb bij verschillende organisaties in verschillende rollen gewerkt. Ik kom het beste tot mijn recht als ik samen met anderen kan werken aan onderwijs: innoveren van onderwijs, verbeteren van (rendement van) onderwijs of het organiseren van onderwijs. Ik denk in mogelijkheden en houd rekening met randvoorwaarden. Ik ben er van overtuigd dat mensen door onderwijs en opleiding verder komen. Ik houd van de verwondering en wil om te leren bij kinderen. Ik word blij als ik merk dat jonge experts echt worden gegrepen door hun vakgebied of als werkenden zichzelf verder kunnen bekwamen binnen hun vakgebied of op latere leeftijd een carrièreswitch kunnen maken door zich een nieuw vakgebied eigen te maken. Ik ben een groot voorstander van leren door ervaringen, mijn motto is dan ook 'fouten maken moet'. 

Door mijn ruime ervaring is mijn rugzak al behoorlijk gevuld. Ik verwacht dat ik deze ervaringen in kan zetten bij de opdrachtgevers van L&D Talents. Iedere interim oplossing in een nieuwe context vraagt echter steeds om een open en vragende houding om te kijken wat de echte vraag is. Daar kijk ik naar uit, om echt met de opdrachtgever te zoeken naar de beste oplossingen voor hun vragen. Daarnaast lijkt het me heerlijk om in een bedrijf te werken met zoveel deskundigheid om me heen. Jong en al wat ervarener. Wat een rijkdom om daar mee samen te mogen werken. Ik kijk er naar uit kennis te maken met de nieuwe collega’s en van hen te leren over mijn nieuwe beroep als expert.

Ik woon in Dordrecht met mijn man en twee van onze drie kinderen. De derde zit op kamers in Groningen. Sinds de Corona-uitbraak werk ik net als de meeste Nederlanders grotendeels vanuit huis en heb ik me aangeleerd om iedere ochtend te starten met een ochtendwandeling; langs het Wantij, door het Wantijpark of als ik wat meer tijd heb door de (nieuwe) Dordtse Biesbosch of door het bos of langs het strand. Soms samen met anderen, vaak alleen, luisterend naar een podcast of luisterboek. In de zomer kan ik ook erg genieten van een tochtje met ons bootje door de Biesbosch.

Ik hoop je binnenkort een keer te ontmoeten in Utrecht, bij een opdrachtgever of online!"

Overzicht nieuws

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!