icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 30/03/2021

"Ik speel graag een rol in de ontwikkeling van mensen"

Nina Zeevenhooven

We mogen een nieuwe collega verwelkomen bij ons team: Nina Zeevenhooven. Al jaren is zij gefascineerd door hoe mensen leren en nu kan zij deze passie kwijt in haar nieuwe baan als L&D Experts. Nina stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf kort voorstellen?
"Ik ben Nina Zeevenhooven, 26 jaar en woon in Amsterdam. Mijn passie voor leren en ontwikkelen kwam al vroeg tot uiting. Zo heb ik tijdens mijn studietijd als bijbaan 7 jaar gewerkt bij hockeyschool Panasj en werkte ik als onderwijsassistent op een basisschool. Tijdens mijn Bachelor HRM werd ik vooral enthousiast van Human Resource Development. De (pre)master Onderwijswetenschappen was dan ook een logische vervolgstap. Nadat ik deze opleiding ongeveer 2 jaar geleden heb afgerond, ben ik gaan werken bij Diversion. Hier werkte ik aan verschillende onderwijskundige programma’s met maatschappelijke thema’s.

In mijn vrije tijd kun je mij vaak vinden op het sportveld en ben ik het liefst buiten nieuwe plekken aan het ontdekken."

Waarom heb je passie voor jouw vak?
"Voor mij was het een gegeven dat ieder mens altijd nieuwsgierig is en open staat voor het leren van nieuwe dingen. Toen ik erachter kwam dat niet iedereen deze instelling heeft, ontstond er bij mij naast verbazing vooral de behoefte om op zoek te gaan naar het antwoord op de vraag: “hoe leren mensen nou eigenlijk?”. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat iedereen zichzelf wilt blijven ontwikkelen en ik vind niets leuker dan een rol te mogen spelen in deze ontplooiing."

Je kunt alles bereiken zolang je er zelf maar in gelooft
Nina / L&D Talents

Waarom heb je gekozen voor L&D Talents?
"Wat mij aanspreekt aan L&D Talents is het onderwijskundige niveau en de houding tegenover het delen van kennis. Ik sta te springen om samen te werken en te leren van collega’s met dezelfde achtergrond en passie voor het vak. Een kleine 2 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met L&D Talents. Met iedereen die ik heb gesproken is het enthousiasme over het werk duidelijk voelbaar en erg aanstekelijk."

Vertel iets verrassends over jezelf.
"Wat veel mensen niet weten is dat ik dyslexie heb. Ondanks het feit dat dit vroeger bepaalde dingen wat moeilijker maakte, heeft dit mij ook veel gebracht. Sterker nog, ik weet het inmiddels soms zelfs in te zetten als mijn kracht. Ik heb de ontwikkelkansen gekregen en aangegrepen en kijk waar ik nu zit: een master op zak en een te gekke baan! De les die ik hieruit heb gehaald is dat je je niet moet laten vertellen dat je iets niet kunt; je kunt alles bereiken zolang je er zelf maar in gelooft."

Waar kijk je het meeste naar uit?
"Waar ik het meeste naar uitkijk is het samenwerken met mijn nieuwe collega’s. Ik kan niet wachten om te praten over ideeën en verschillende benaderingen voor bepaalde thema’s. Tegelijkertijd ben ik enorm benieuwd naar wat voor opdrachten en klanten ik tegen ga komen."

Overzicht nieuws

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!