icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents

Wij presenteren met grote trots: het begrippenkader voor het PPL-model

TriamFloat

Het model voor positioneren en professionaliseren van leren van L&D Talents, kortweg PPL-model, is onlangs in een nieuw jasje gestoken. De kracht van het model is dat het op één A4 past. Eén blik op het model is genoeg om te duiden hoe de organisatie naar leren kijkt. Dit betekent dat de deelnemers aan onze PPL-workshops direct met elkaar en met de business in gesprek kunnen over de huidige en gedroomde positie van leren in de organisatie.

Expertise

Strategie en beleid in leren en ontwikkelen

Over het professionaliseren van leren

Over deze expertise
TriamFloat
Marieke Megens /
L&D expert

Het PPL-model bestaat 10 jaar. Dat moet gevierd worden met een eerbetoon. Daarom besloten we om onze kijk op het model vast te leggen in een uitgebreid begrippenkader. Er is namelijk veel meer te vertellen dan op één A4 past. We hebben daarom onszelf deze lente opgesloten in een vakantieboerderij. Een weekend lang hebben we met een tiental experts geschreven en geschaafd. We hebben elkaar college gegeven en gediscussieerd over woordgebruik. Het delen van ervaringen leidde tot nieuwe inzichten. Net zolang totdat alles op papier stond. In eerste instantie voor onszelf.

TriamFLoat
Hoe langer we eraan bleven sleutelen, hoe korter, krachtiger en rijker het begrippenkader werd.
Marieke Megens / L&D Talents

Er werden steeds meer voorbeelden, trends en praktische tips toegevoegd. Tot we besloten dat we onze creatie met alle vakgenoten wilden delen; met iedereen die gelooft in de onmisbare bijdrage van leren aan het succes van een organisatie.

Dus bij deze presenteren wij met grote trots: het begrippenkader voor positioneren en professionaliseren van leren. Blader onze publicatie online door, of bestel een exemplaar via office@ldtalents.nl.

Veel succes met het benutten van het PPL-model én het PPL-begrippenkader voor jouw organisatie!

bekijk de themapagina Positioneren en Professionaliseren van Leren (PPL)
Expertise

Strategie en beleid in leren en ontwikkelen

Over het professionaliseren van leren

Over deze expertise
TriamFloat
Marieke Megens /
L&D expert

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!