icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents

L&D Talents en het thema: Positioneren en Professionaliseren van Leren (PPL)

Learn

De uitdagingen van organisaties rondom leren en ontwikkelen zijn divers: een academie opzetten, de kwaliteit van leren en ontwikkelen verhogen, medewerkers in regie laten zijn van hun eigen leerproces, een strategisch leerplan ontwikkelen… De vraag is dan: waar moet ik beginnen als ik het leren in mijn organisatie wil professionaliseren? Welke positie kan of moet L&D daartoe innemen?

Om dit te kunnen bepalen heeft L&D Talents het model ‘Positioneren en Professionaliseren van Leren’ (PPL) ontwikkeld. We helpen organisaties om inzichtelijk te maken waar ze nu staan en waar zij heen willen groeien. Ook adviseren we graag over acties om tot die gewenste situatie te komen. Dit kan bijvoorbeeld in een aantal workshops en op basis daarvan het schrijven van een visie op leren of strategisch leerplan. Ondersteuning op de langere termijn bij het realiseren van doelstellingen is echter ook mogelijk.

Met het PPL-model krijg je snel inzicht in de punten waar je het leren nog kunt versterken in je organisatie. Daarmee is het een praktisch handvat.
Themagroep / PPL

Download het PPL-model

Met ons PPL-model (Positioneren en Professionaliseren van Leren) als basis toetsen en ontwikkelen we onderwijsbeleid en strategie. De visie op leren staat hierbij centraal.

Download het model
PPL model L&D Talents

Ben je benieuwd naar hoe jij het leren binnen jouw organisatie kunt professionaliseren?

Onze experts weten veel over dit onderwerp en denken graag met je mee. Voor meer informatie kan je contact opnemen via office@ldtalents.nl

Overzicht themagroepen

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!