icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents

Het verhaal achter House of Talents

Directe House of Talents

House of Talents geeft 1000 topexperts binnen 13 domeinen de ruimte. Ruimte om zich te ontwikkelen in hun vakgebied. Ruimte om onze opdrachtgevers optimaal te ondersteunen bij specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken.

Ondernemende experts

Wij hebben gedreven en ondernemende experts. Zij verstaan hun vak uitstekend en combineren dat met een groot vermogen om zaken daadwerkelijk voor elkaar te krijgen in de praktijk. En dat alles ook nog op een prettige manier.

Meer informatie

Onderdeel van House of Talents

Ons bedrijf werd in oktober 2021 overgenomen door het Belgische House of Talents. Een heugelijk moment voor beide partijen. Lees het nieuwsbericht over deze overname. 

Meer informatie

Kwaliteit is een must

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk, omdat wij streven naar de beste resultaten én op deze manier de loyaliteit van de opdrachtgever krijgen. Goede kwaliteit smaakt immers naar meer! Bovendien zijn de beste experts op zoek naar uitdagende opdrachten bij bedrijven die zich aan de top bevinden.  

Meer informatie

Midden in de samenleving

House of Talents staat midden in de samenleving en wil daar graag een gewaardeerd onderdeel van zijn. Dat doen we primair omdat we dat zelf willen. Maar we doen het ook omdat onze stakeholders het willen: onze opdrachtgevers, onze medewerkers, onze leveranciers en ook andere partijen in onze omgeving (bijvoorbeeld de overheid).

Meer informatie

Onze cijfers

Naast persoonlijke ontwikkeling en een fijne werksfeer, draait het natuurlijk ook om goede resultaten.

Meer informatie
House of Talents is een stevige organisatie. Door onze breedheid kunnen we golfbewegingen in de economie goed opvangen. Dat biedt zekerheid en continuïteit. Dat geeft onze experts alle ruimte om alleen met hun vak bezig te zijn.
Esther Scheffener / Directievoorzitter House of Talents

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!