icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents

Welkom bij het thuis voor topexperts

the human network

House of Talents is het (t)huis voor topexperts. Van onderwijskundige tot IT-expert. Van financieel adviseur tot veiligheidsdeskundige. Experts onder elkaar, in een prettige werkomgeving. Een thuis voor gelijkgestemde vakgenoten: ondernemende experts die vrijheid willen, een beloning die aansluit bij hun vakmanschap en de faciliteiten om zich verder te ontwikkelen.

Bekijk onze vacatures

Salarisadministrateur

Zorg jij dat iedereen op tijd en correct salaris ontvangt?

  • Minimaal 32 uur
  • Dagelijks verse lunch
  • Gezellig kantoor in Utrecht
  • Jaarlijkse bonus

1 holding, 12 domeinen

House of Talents omvat 12 domeinen. Allemaal hun eigen business, maar wel bij elkaar in één gebouw. En ook verbonden met elkaar. Door de cultuur, de werkomgeving en de faciliteiten die we delen. Een omgeving die interim specialisten inspireert en uitdaagt.

Bekijk onze bedrijven

Het Zomerfeest met álle medewerkers

zomerfeest
Feestavond
zomerfeest
Feestavond
het hele bedrijf
Wipeout baan
zomerfeest
Levend tafelvoetbal
House of Talents faciliteert het succes van de experts. We zorgen dat ze het naar hun zin hebben en zich thuis voelen. Die aanpak bevalt goed!
Esther Scheffener / Directie House of Talents

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!