icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents

Onze experts voelen zich thuis

Restaurant

House of Talents is een aantrekkelijke plaats voor gedreven, ondernemende experts. Deze experts hebben veel te bieden en weten wat ze waard zijn. Opdrachtgevers vragen hen steeds weer terug en dat is geen toeval.

House of Talents trekt experts aan die zich onderscheiden door vakinhoudelijke bagage mee te nemen, resultaten te leveren en net iets meer te brengen voor de opdrachtgever door een grote, oprechte betrokkenheid.
Esther Scheffener / House of Talents

Deze experts zoeken een inspirerende organisatie om voor te werken met uitdagende opdrachten, waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling, waar de beloning goed is en waar je met veel plezier voor kunt werken. Kortom, een “thuis” om trots op te zijn!

House of Talents is zo’n organisatie. Bij ons werken topexperts en wij vinden het een uitdaging om hen steeds weer te laten groeien.

Kwaliteit is voor ons heel belangrijk. In de eerste plaats voor onze opdrachtgevers. Die rekenen op ons en verwachten de hoogste kwaliteit. Maar ook voor onze experts. Die willen bij een bedrijf werken waar de kwaliteit op orde is.

Meer over House of Talents

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!