icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents

House of Talents & maatschappelijk verantwoord ondernemen

boerderij

House of Talents staat middenin de samenleving en wil daar graag een gewaardeerd onderdeel van zijn. Dat doen we primair omdat we dat zelf willen. Maar we doen het ook omdat onze stakeholders het willen: onze opdrachtgevers, onze experts, onze leveranciers en ook andere partijen in onze omgeving (bijvoorbeeld de overheid) willen het.

Ons uitgangspunt is: ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Wij geloven in het goed behandelen van anderen en geloven dat wij op onze beurt dan ook weer goed worden behandeld.
Esther Scheffener / House of Talents

Meer concreet uitgewerkt komt dit op het volgende neer:

  • Goed behandelen van opdrachtgevers. Wij leveren kwaliteit voor een nette prijs. Wij zullen nooit misbruik maken van de omstandigheden. Wij zullen de opdrachtgevers geen producten of diensten leveren die voor hen niets toevoegen. Eventuele disputen of conflicten zullen we altijd netjes oplossen.
  • Goed behandelen van leveranciers. Wij zien leveranciers als belangrijke partners. Zij krijgen een nette prijs en een correcte betalingstermijn. Natuurlijk behandelen we leveranciers met respect.
  • Goed behandelen van onze experts. Wij zijn een integere werkgever die op een correcte wijze met de experts omgaat. Ook als het lastig wordt. 
  • Goed behandelen van de omgeving. Wij leveren onze bijdrage aan de maatschappij, betalen onze belastingen, houden ons aan de wet. En zoeken nooit het randje op. 

Zorg voor het milieu
Wij zijn betrokken bij het milieu, werken aan het vergroenen van ons wagenpark en aan het verminderen van de CO2 uitstoot van de verwarmingsinstallatie van ons kantoor. In ons bedrijfsrestaurant worden biologische producten geserveerd.

Ondersteuning van initiatieven
Daar waar experts initiatieven ontwikkelen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, ondersteunen wij die.

Meer over House of Talents

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!