icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij House of Talents

House of Talents: de cijfers

thehumannetwork

House of Talents is een robuust en stabiel bedrijf. Dat is belangrijk voor zowel de opdrachtgevers als de experts. Die willen immers voor vele jaren op HoT en haar dochterbedrijven kunnen rekenen. Die robuustheid herken je overal, dus ook in de cijfers. Wij hebben een robuuste balans en groeien beheerst.

Groei is voor ons geen doel op zich. Het is een beloning die je krijgt als je het beter doet dan de markt.
Esther Scheffener / House of Talents

Wij vinden het belangrijk dat we alles goed geregeld hebben: zorg voor de opdrachtgevers, zorg voor onze medewerkers en een professionele interne organisatie. Als je dat allemaal goed doet, dan groei je bijna vanzelf sneller dan de markt. In de tabel tonen we de omzet en het gemiddeld aantal medewerkers in (vaste) dienst. Daarnaast hebben we ook een aantal zzp'ers voor ons werken.

Meer over House of Talents

Wil je meer weten over House of Talents óf een van haar domeinen? Neem contact op!