icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Nieuws 22/03/2021

Samen op pad

PlusTalent

Maak kennis met onze kersverse collega, Mark Wanna. Op 1 april start Mark als interim-manager bij Leadership Talents. Hij stelt zich graag aan ons voor!

"Gekscherend zeg ik wel eens dat mijn huwelijk de enige constante in mijn leven is, Caroline en ik zijn al heel lang samen gelukkig én getrouwd. Maar wat wonen en werken betreft gaat die vlieger niet op. Ik ben geboren in Paramaribo en heb een tijd in Amsterdam en Zandvoort gewoond. Na de Hotelschool ben ik naar het buitenland gegaan: wat een fantastische tijd. Terug in Nederland wonen we nu in Oud-Loosdrecht, vlakbij de plassen. Het is een heerlijke plek. De zomer komt er aan en binnenkort gaan de boten weer het water in. We verheugen ons om na het werk een stukje te varen, ergens het anker uitgooien en te genieten van het water, de rust en de ondergaande zon." 

"Ook mijn werkzame leven kent veel wisselingen. Na 10 jaar bij Martinair Holland, startte ik als interim manager bij een bureau in Zeist. Via dit bureau heb ik o.a. bij de Politie diverse opdrachten gedaan. Daarna ben ik als ZZP’er verder gegaan en deed ik diverse opdrachten: bij gemeenten, de Belastingdienst en in de kunstsector. Met het onderwijs ben ik in aanraking gekomen toen ik een opdracht kreeg bij het ROC Mondriaan. Enige tijd later kreeg ik een mooie opdracht bij het ROC van Amsterdam en Flevoland. Daar zag ik hoe belangrijk goed georganiseerd onderwijs is. Goede structuur, directe betrokkenheid en oprechte aandacht zijn een paar belangrijke factoren om studenten te begeleiden naar een mooi diploma." 

"Ten slotte ben ik bij de NCOI Opleidingsgroep terechtgekomen. Volwassenen onderwijs kent weer zijn eigen uitdagingen. Zeker als het gaat om erkende mbo- en hbo opleidingen. Maar mijn passie ligt bij het initiële onderwijs en de afwisseling. Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en zo kwam Leadership Talents op mijn pad. De mogelijkheid om als midlancer aan de slag te gaan sprak me heel erg aan. Als ZZP’er sta je er alleen voor. De afwisseling is uitdagend en de vrijheid is leuk, maar het gevoel van ergens bij horen, dat miste ik en daarom ben ik heel blij om bij Leadership Talents aan de slag te gaan."

"Ik heb in de loop van de jaren een brede ervaring opgedaan en dat helpt bij het op een andere manier naar zaken kijken. Ik heb er veel zin in om de komende opdrachtgevers te helpen en een bijdrage te leveren aan een succesvolle schoolcarrière van studenten."

Overzicht nieuws
Mark Wanna
Mark Wanna /
Interim-manager

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!