icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Leadership Talents
Blog 04/02/2021

De diversiteit van Leadership Talents

Team Interim-managers samen

Leadership Talents is gespecialiseerd in interim-management in het (beroeps)onderwijs. Onze ervaren onderwijsmanagers vervullen daarbij diverse rollen. Het dienen van de onderwijsorganisatie in brede zin staat altijd centraal. Organisatie, onderwijs en studenten zijn hierin de belangrijke spelers.

Jorrit Rehorst
Jorrit Rehorst /
Business Manager

Het karakter en de rol binnen de opdrachten kan divers zijn. Van teamondersteuning in de rol van teamleider of afdelingsmanager, het bijeen brengen van stakeholders ten behoeve van onderwijsinnovaties als kwartiermaker, het vertalen van strategie naar beleid als instituutsdirecteur, het begeleiden van een opleiding door accreditaties of inspectiebezoeken vanuit een staffunctie of bijvoorbeeld het leiding geven aan een onderwijsteam en opleiding naar nieuwe curricula als onderwijsmanager. Het vraagt een breed pallet aan competenties van de onderwijsmanager. Naast de ruime ervaring van de onderwijsmanager zijn we binnen Leadership Talents dan ook altijd bezig met scholing, reflectie en intervisie onderling. Daarmee blijven we leren en ontwikkelen, en borgen we de maximale aansluiting van onze kennis en werkwijzen op dat wat nodig is binnen de opdrachten in de onderwijsinstellingen.

Wil je meer weten over welke rollen we kunnen vervullen? Kijk eens naar onze expertises via onderstaande link of neem contact met ons op, we helpen je graag!

Bekijk alle rollen
Jorrit Rehorst
Jorrit Rehorst /
Business Manager

Op zoek naar interim-managers voor het vo, mbo en hbo? Neem contact op met Leadership Talents!