icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 03/05/2020

"Wij matchen bevlogen opdrachtgevers aan de beste onderwijskundigen uit de markt"

Steffi

Sinds begin dit jaar werkt Steffi Waslander als Business Manager bij L&D Talents en expertise Onderwijs. In deze veelzijdige rol is zij zowel het aanspreekpunt voor opdrachtgevers als voor Onderwijskundige experts. “Relatie management, leidinggeven, deel uitmaken van het MT: eigenlijk komt in deze rol alles bij elkaar. Toch is de warmte van het bedrijf de hoofdreden dat ik koos voor L&D Talents: de mens staat hier écht centraal.”

“L&D Talents kwam op mijn pad toen ik via Margot -één van onze experts- hoorde dat de rol van Business Manager openstond. Vervolgens heb ik gesolliciteerd en kwam aan tafel bij Baukje en Esther. Ik was over het inhoudelijke gedeelte heel enthousiast en voelde tijdens het gesprek een klik, die gelukkig ook wederzijds was.”

Steffi vervolgt: “Ver voor mijn officiële eerste werkdag werd ik uitgenodigd voor het L&D Talents-kerstfeest, wat echt een happening is. Hier ontmoette ik alle 70 experts en het viel het me op dat zij namens alle experts, een cadeau gaven aan het managementteam. De experts bedankten het management voor het afgelopen jaar waar ze het enorm druk hadden gehad maar alle ballen in de lucht hadden gehouden: zoiets is echt uitzonderlijk. Dit bevestigde weer wat ik al eerder voelde: het is een bedrijf met oprechte en zeer betrokken mensen.”

Deze verbondenheid is echt niet vanzelfsprekend in de wereld van interim-oplossingen.
Steffi / L&D Talents

“Als expert ben je natuurlijk bijna altijd buiten de deur: je werkt aan een interim opdracht bij de opdrachtgever. Het is voor bedrijven met ons businessmodel vaak lastig om -op afstand- een warme band te behouden, maar voor onze experts is L&D Talents echt een thuishonk. Een plek waar zij thuiskomen bij hun team, een achterban van vakgenoten.”

“Het zijn allemaal gelijkgestemden, met een onderwijskundige opleiding en een passie voor leren. Ze zijn stuk voor stuk intrinsiek gemotiveerd om het beste resultaat op te leveren voor de opdrachtgever. Dit is nooit een one (wo)man show – alles gaat in nauwe samenwerking met onze opdrachtgever. We fungeren als businesspartner.”

Hoe ontwerp en ontwikkel je goede leeroplossingen? Dat is een vak apart!
Steffi / L&D Talents

“Onze experts zijn breed inzetbaar, omdat L&D Talents in zoveel verschillende branches werkt: van techniek & industrie tot zorg, overheid en zakelijke dienstverlening. Daarnaast zijn we erg trots op expertise Onderwijs waar we ons sterk maken voor de ontwikkeling van mensen en onderwijsinstellingen. Als L&D Talentser heb je dus aan afwisseling geen gebrek. Je kunt op meerdere terreinen ervaring opdoen en ook de vragen van onze opdrachtgevers zijn heel divers. Van strategisch advies tot het ontwerpen van leerlijnen of het ontwikkelen van innovatieve leeroplossingen, zoals VR of de inzet van gaming-elementen”.

Learning & Development is razend populair, merkt Steffi op. “Bij de huidige generatie staat leren en ontwikkelen hoog in het vaandel. Dat betekent dat bedrijven en onderwijsinstellingen, zeker met het oog op de krappe arbeidsmarkt, hierin investeren en dat vragen met betrekking tot de inzet van onze expertise naar ons toekomen. We zijn dus altijd op zoek naar goede mensen. Wat ons betreft zijn dat mensen met ervaring én jong talent. Die zich willen verbinden aan L&D Talents: het leuk vinden om onderdeel te zijn van deze organisatie.

Heb je een achtergrond in Learning & Development en vind je het leuk om een keer een kop koffie te drinken? Of zoek je onderwijskundige expertise voor je organisatie? Stuur een mailtje naar steffi.waslander@ldtalents.nl

Overzicht nieuws
TriamFloat
Steffi Waslander /
Business Manager

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!