icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Nieuws 04/04/2023

Keulen ontdekken, tijdens ons 24-uurs uitje

keulen

Het weekend van 31 maart en 1 april stond in het teken van ons 24-uurs uitje. Van teambuildingsactiviteiten in Venlo tot stappen in Keulen: het was weer een groot succes.

Vrijdagochtend 31 maart vertrokken we per touringcar met alle collega’s richting Venlo. Daar werden we in groepen opgedeeld en stonden er diverse teambuildingsactiviteiten op het programma. Van puzzelen tot twister op een springkussen en van boogschieten tot het trotseren van een stormbaan. Iedereen kon zijn of haar talenten inzetten met als doel om met je team zoveel mogelijk opdrachten te winnen. 

Daarna vertrokken we naar Keulen waar er in de namiddag genoeg vrije tijd was om de stad te verkennen, te shoppen of de Duitse Bierkeller onveilig te maken. 's Avonds hebben we heerlijk hebben met elkaar gegeten en daarna zijn we het nachtleven van Keulen ingedoken.

De volgende ochtend werd er uitgeslapen of onder leiding van een gids een stadswandeling gemaakt door de binnenstad van Keulen. We sloten de ochtend af met een heerlijke Duitse lunch in Brauhaus Früh waarna we met elkaar weer richting Utrecht vertrokken.  
 
Wat was het fijn om met elkaar te zijn en met 80 man Keulen te ontdekken. Op naar ons volgende uitje! 

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!