icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Blog 15/11/2021

"'Het L&D Boost Program: L&D Talents is een organisatie die het snapt!"

Triamfloat TFCE

Net toen ik begon met mijn zoektocht naar ander werk zag ik een bericht van een oud klasgenoot op LinkedIn. Zij had het L&D Boost Program doorlopen en liet weten dat er een nieuwe lichting zou starten. Een telefoontje, cv en een selectiedag later kreeg ik het goede nieuws, ik was aangenomen!

Nijs Leenheer
Nijs Leenheer /
L&D expert

In april 2021 begon ik aan het L&D Boost Program. In juli 2020 studeerde ik af en werkte ik daarna een jaar bij een ander bedrijf. Toch vond ik het erg spannend om te beginnen als expert. Pas kort van tevoren hoor je waar je een opdracht hebt en als je daar dan eenmaal binnenloopt ben jij de onderwijskundige expert. Ik was nog maar net afgestudeerd dus een expert voelde ik me nog niet helemaal. Gelukkig merkte ik op mijn eerste dag al dat L&D Talents dit begrijpt. Ik voelde daardoor de ruimte om mezelf te zijn en te mogen leren.

Het programma kan ik niet anders omschrijven dan een goed geoliede machine. Het is een programma dat al een aantal jaar loopt. L&D Talents blijft het traject kritisch bekijken en hoe dit goed aansluit bij de nieuwe collega's. En dit heb ik gemerkt. Van alle kanten kreeg ik hulp en het vertrouwen wat ik op dat moment nodig had. Er werden diverse trainingen, workshops, buddy gesprekken, intervisies georganiseerd en tussendoor werkte ik aan mijn eigen opdracht. Ik heb mezelf vaak horen zeggen: “dit is een organisatie die het snapt!”

Hoewel mijn eerste opdracht even op zich liet wachten, kon ik na twee maanden aan de slag bij Schiphol. Hier werd een nieuw leermanagement systeem (LMS) geïmplementeerd. Als onderwijskundige kijk ik hoe het nieuwe systeem het beste aansluit bij de werkzaamheden van de medewerkers. Aangezien ik nog niet eerder had gewerkt met dit LMS was dat best spannend. Als expert heb ik geleerd dat door hard werken en vooral veel vragen stellen, ik vanuit mijn onderwijskundige expertise deze opdracht tot een succes kan brengen. Nu zit ik hier nog steeds, met veel plezier en met een nieuw motto: “ook als je iets nog nooit hebt gedaan, kan je er toch goed in zijn!”

In februari start er een nieuw L&D Boost Program. Wil je meer weten over dit unieke werk- en leerprogramma? Bekijk de vacature.

Nijs Leenheer
Nijs Leenheer /
L&D expert

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!