icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij L&D Talents
Blog 22/04/2021

''Het L&D Boost Program een bijzondere start in een bijzondere periode"

TFCE

1 april was het toen we met z’n zevenen het kantoor van L&D Talents binnenstapten met het hoofd in de wolken. Het moet aan de dag gelegen hebben, want zowel de Business Managers als buddy's waren live aanwezig om ons met beide benen op de grond te zetten. Er zat geen scherm tussen! Wat een fijne manier om in deze tijd toch samen te kunnen beginnen. Even een digitaal applausje voor de organisatoren.

Maar, het is dus een feit: er is een nieuwe generatie experts geboren. In onze eerste weken zijn we soms live, soms digitaal meegenomen door de do’s en don'ts van een ras-expert. Training, workshops, eerste gesprek met de klant… Hier bij L&D Talents zul je niet zomaar verdrinken. Wat was alles tot in de puntjes fijn geregeld. En wat werd deze bijzondere generatie met open armen ontvangen!

Want bijzonder zijn we wel een beetje. Volgens een vakblad dat ik pas las zijn wij -die in corona-tijd nieuw beginnen- minder gevoelig voor autoriteit, nemen we meer initiatief dan onze voorgangers, zijn we flexibeler en durven we gedragsnormen te doorbreken. In hoeverre dat waar is, laten we even in het midden.

Duidelijk is wel dat we een unieke skill set ontwikkelen die niet te vergelijken is met die van degenen die voor ons zijn begonnen. Binnen no time leer je een goed signaal af te geven van jezelf zonder dat je houding, mooie schoenen of indrukwekkende aktetas je daarbij kunnen helpen. Je online communicatie skills schieten even snel de lucht in als woontorens in deze tijd. En ervoor kunnen zorgen dat mensen je écht zien zonder dat ze je ooit hebben gezien, dát is nog eens een kunst.

Het kan dus, het L&D Boost Program in corona-tijd! In het vakblad stond nog iets dat zeker op ons van toepassing is. Starters hebben een bijzonder begin gehad in een bijzondere periode. “Maar ze hebben ook de kansen om uiteindelijk glansrijk uit deze periode te herrijzen. Go get ‘em!"

Overzicht blogs

De experts van L&D Talents hebben een passie voor leren. Neem contact met ons op!