icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij HR Talents

Karin van Prooijen

HR expert

Karin is een ervaren change- en implementatiemanager met focus op mens en organisatie. Ze heeft diverse senior HR-posities bekleed binnen de corporate financiële dienstverlening. Haar kwaliteiten liggen op het gebied van verandering van organisatie, reorganisatie, HR strategie, HR transitie, HR services.

Karin brengt met haar analytische geest structuur aan in programma’s, vraagstukken en ambities. Mensen ervaren haar als iemand die complexe vraagstukken begrijpelijk en compact maakt en ‘de dingen voor elkaar krijgt’. Karin is een initiatiefrijke organisator met een opgeruimd karakter; realiseert met energie wat is overeengekomen.

Zij werkt graag samen in teams en is sterk in het slaan van bruggen tussen verschillende kwaliteiten, belangen en ambities. Haar kracht ligt in de rationele benadering van vraagstukken, haar open houding en communicatie.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op!
Expertise

Experts op het gebied van HR

Een dynamisch huis vol positieve, eigenzinnige HR Experts

Over deze expertise