icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Nieuws 06/04/2020

"Als de markt straks weer aantrekt, hebben we .NET'ers hard nodig"

eporta

Dit gesprek met Business Managers Merel en John vindt plaats via, what else, Microsoft Teams. Het gaat goed met hen en hun team van softwareontwikkelaars. “Natuurlijk blijft het voor ons allemaal -net als voor iedereen- een bizarre periode. Hoewel het thuiswerken geen problemen oplevert, weten we niet hoe lang de Corona-maatregelen nog van kracht zijn. Toch willen we vooruit kijken: als de wereld weer normaal gaat draaien, willen we volle bak vooruit!”

John: “Laten we er geen doekjes om winden: als je op dit moment actief bent in onze branche, heeft het natuurlijk weinig zin om van baan te switchen. Op korte termijn kunnen we niet zoveel beloven, maar als de markt over een aantal maanden aantrekt, worden de kaarten opnieuw geschud. Dan verwacht ik dat er meer vraag dan aanbod ontstaat en dat we onze specialisten weer fantastische opdrachten kunnen aanbieden.”

Merel vult aan: “Ons aannamebeleid is dus onveranderd, alleen staat het even stil. Wij willen hierin transparant zijn naar nieuwe kandidaten. We weten dat het voor hen belangrijk is dat wij de verantwoordelijkheid nemen in de commerciële slagkracht. Op dit moment is dat lastig, maar John en ik vinden het wel zinvol en leuk om alvast een constructief gesprek met hen te hebben over de volgende stap in hun carrière. Met het midlance-model kunnen we een mooi vooruitzicht bieden.”

John: “We willen voorwerk doen, klaarstaan voor het moment dat de wereld weer normaal gaat draaien. Wanneer dat zal zijn? Juli en augustus zijn -door de zomervakantie- meestal rustige maanden. Daarna willen we er klaar voor zijn.”

Merel: “Klaar voor het najaar dus. Wil je een afspraak maken voor een videochat? Je kunt John en mij bereiken via john.van.lieshout@devtalents.nl en merel.vos@devtalents.nl

Een appje sturen kan natuurlijk ook, naar 06 - 430 82 87“

Overzicht nieuws

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?