icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents
Expertise

Microsoft development

developer

Gevoel voor code en slimme oplossingen

Wij zijn de thuishaven voor ontwikkelaars die met .NET, Azure of Sitecore-technologie slimme toepassingen bouwen. Wij ademen en leven code en maken impact bij onze klanten. Dankzij die impact zorgen wij er samen voor dat onze opdrachtgevers succesvoller zijn en het verschil kunnen maken in hun eigen markten.

Sterk in maatwerk

Wij bedenken, ontwerpen en bouwen maatwerk software. Dat doen we met .NET, Azure en Sitecore technologie. Onze opdrachtgevers doen een beroep op ons omdat wij kundig en betrokken zijn. Daarmee maken we impact!

Microsoft .NET

Met Microsoft .NET realiseren we slimme maatwerk software voor zowel backend en front-end toepassingen. Onze experts zijn vakvolwassen en waardevolle gesprekspartners voor onze opdrachtgevers.

Microsoft Azure

De toepassingen die wij op volgens specifieke wensen ontwerpen en bouwen op het Azure-platform bieden onze opdrachtgevers integrale schaalbaarheid mogelijkheden. Onze experts begrijpen wat er voor nodig is om bedrijven succesvol te maken met Microsoft Azu

Sitecore CMS

Met onze kennis en ervaring van Sitecore realiseren wij krachtige systemen die aansluiting vinden met de business logica van elk bedrijf. Daarnaast weten wij hoe we de eindgebruiker optimaal kunnen bedienen met dit platform.

Maak kennis met onze experts

Al 10 jaar zorgen onze experts voor de beste maatwerk toepassingen. Met actuele kennis van Microsoft .NET, Azure en Sitecore helpen zij klanten hun doelen te halen.

Bekijk alle experts
EportaConsult
Ken Sleebos /
SENIOR MICROSOFT .NET DEVELOPER
Eporta: Stephan Tuinder
Stephan Tuinder /
Senior Microsoft .NET Developer
Eporta: Jens Rasmussen
Jens Rasmussen /
Senior Microsoft .NET Developer
EportaConsult
Jeroen Nuijten /
Senior Microsoft .NET Developer
EportaConsult
Ben Visser /
SENIOR MICROSOFT .NET DEVELOPER
Eporta: Jens den Braber
Jens den Braber /
Senior Microsoft .NET Developer
Fabian van Steen
Fabian van Steen /
Senior Microsoft .NET Developer
EportaConsult
Edwin de Lang /
SENIOR MICROSOFT .NET DEVELOPER

Werken bij Dev Talents

Wij maken het mogelijk dat de opdracht bij jóu past en dat je alle vrijheid krijgt om je te ontwikkelen zoals jíj dat wilt. Het vaste dienstverband in combinatie met de aantrekkelijke voorwaarden van het midlancen geven je het beste van twee werelden.

Bekijk onze vacatures
bbq
Elke week zijn er weer nieuwe dingen waarvan je leert. Dat maakt het leuk, want ik vind mijn ontwikkeling heel belangrijk.
Rutger Kars / Dev Talents
foto business manager

Dev Talents is dé thuishaven voor .NET experts. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op met John van Lieshout