icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Dev Talents

Developers die impact maken

EPORTACONSULT

Dev Talents is de thuishaven voor software-ontwikkelaars, op het gebied van .NET, Python, Javascript en Java-technologie. Wij ademen en leven code en maken impact bij onze opdrachtgevers. Dankzij die impact zorgen wij er samen voor dat onze opdrachtgevers succesvoller zijn en het verschil kunnen maken in hun eigen markten.

Onze kracht zit in transparantie en autonomie

In de driehoek tussen de experts, Dev Talents en de opdrachtgever leggen we verbinding en zijn de belangen gelijk. Onze experts hebben de vrijheid om ambities zelf richting te geven en wij zorgen voor de juiste opdracht en ontwikkeling op het gewenste gebied. Zo ontstaat er een samenwerking op basis van gelijkheid.

Het beste van twee werelden

Een expert heeft het beste van twee werelden. De plek voor de beste .NET'ers die samen voor kwaliteit gaan en autonoom zijn. Er is veel en continu aandacht voor kennis én persoonlijke ontwikkeling. Een expert lost vraagstukken duurzaam op door verbinding te maken en verder te kijken dan alleen de vraag van de opdrachtgever.

Onderdeel van House of Talents

House Of Talents is het (t)huis van 1000 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle domeinen
Midlancen biedt mij een mix van vrijheid, goede verdiensten en flexibel werken.
Jeroen Doppenberg / Dev Talents

Dev Talents is dé thuishaven voor software developers. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?